Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

airBaltic atļauts lidot arī uz Amsterdamu, Hamburgu, Vīni un Diseldorfu

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic ar Satiksmes ministrijas speciālo atļauju atsāks tiešos lidojumus no Rīgas arī uz Amsterdamu, Hamburgu, Vīni un Diseldorfu, aģentūru LETA informēja satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP).

Papildus jau iepriekš izziņotajiem, lidojumi uz Amsterdamu būs iespējami no 25.maija, bet uz Hamburgu no 1.jūnija.

Savukārt uz Vīni saskaņā ar atļauju airBaltic varēs lidot no 8.jūnija, savukārt uz Diseldorfu - no 9.jūnija.

Jau ziņots, ka airBaltic no pirmdienas, 25.maija, atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Helsinkiem un Minheni, bet no 1.jūnija uz Berlīni, aģentūru LETA informēja lidsabiedrībā.

Tāpat airBaltic ar Satiksmes ministrijas atļauju no pirmdienas, 18.maija, līdz 9.jūnijam katru dienu veic tiešos lidojumus turp un atpakaļ arī uz Frankfurti un Oslo. Aviokompānija veic lidojumus uz Tallinu un Viļņu.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka lidsabiedrība "atgriežas ar noteiktu mērķi saglabāt pozīcijas reģionā".

"Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu Airbus A220-300 floti, mēs esam labā pozīcijā, atsākot lidojumus," atkārtoti pauda Gauss.

Viņš arī atgādināja, ka lidojumos visi pasažieri ir nodrošināti ar sejas masku un dezinfekcijas salvetēm.

Lidsabiedrībā uzsvēra, ka pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumus un lidostu ierobežojumus oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc airBaltic aicina pasažieriem pārliecinieties, ka viņi ir iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Jau vēstīts, ka airBaltic ar Satiksmes ministrijas atļauju no pirmdienas, 18.maija, līdz 9.jūnijam katru dienu veic tiešos lidojumus turp un atpakaļ arī uz 

airBaltic auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš. Aviokompānija prognozē, ka šogad tās apgrozījums būs mazāks nekā 200 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder 80,05% airBaltic akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam Aircraft Leasing 1 - gandrīz 20% akciju.

Top komentāri

Straujais
S
Par strauju dārgie draugi.
KKK
K
Vai bija vērts paciest distancēšanās neērtības, ja tik ātri atkāpjamies no sasniegtā? Vācijas vīrusu gribat atvest? Vai tiešām nevaram izturēt kādu gadu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas