Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

airBaltic atsāks lidojumus no Rīgas uz Parīzi

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic plāno 9. jūnijā atsākt tiešos lidojumus no Rīgas uz Parīzi, kas ir divas dienas ātrāk nekā sākotnēji plānots, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: “Līdz krīzes sākumam mēs nodrošinājām vislabākos savienojumus uz un no visām trim Baltijas valstu galvaspilsētām. Mēs turpinām šo ceļu, pakāpeniski pievienojot maršruta kartei jaunus galamērķu, kā arī garantējot pasažieriem drošu un ērtu ceļošanu.”

"Mūsu prioritāte ir pasažieru, darbinieku un sabiedrības drošība un veselība. Mēs esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī sekojam atbildīgo iestāžu rekomendācijām mūsu lidojumos. Visiem pasažieriem tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes," papildina Martins Gauss.

airBaltic atzīmē, ka cieši sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz Tallinu, Viļņu, Oslo, Frankfurti, Amsterdamu, Helsinkiem, Minheni, Berlīni un Hamburgu. Lidsabiedrība drīzumā atsāks lidojumus arī uz Vīni un Diseldorfu.

Tāpat airBaltic piedāvā vairākus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas