Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

airBaltic lidos uz Liepāju arī ziemā

Latvijas lidsabiedrība airBaltic nolēmusi turpināt iekšzemes reisus starp Rīgu un Liepāju arī ziemas sezonā. Tas ļaus pilsētai uzņemt apmeklētājus no vairāk nekā 60 airBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS, vēsta lidsabiedrība.

 

"Liepājas reisu panākumi pārsniedza mūsu ieceres. Sākotnēji šajā maršrutā paredzējām apkalpot 3 200 pasažierus, tomēr jau tagad, divus mēnešus pirms vasaras sezonas beigām, lidojumus rezervējuši vairāk nekā 4 500 pasažieri. Izanalizējot maršruta datus, lidojumi uz Liepāju arī ziemā dos pozitīvu efektu mūsu maršrutu tīklam, tāpēc apstiprinām airBaltic plānus apkalpot šo galamērķi visa gada garumā," paziņojis airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

Pasažieri no Liepājas aizvien biežāk izmanto savienojumu ar Rīgu tranzīta lidojumiem. Populārākie savienojumi no Liepājas caur Rīgu ir uz Kopenhāgenu, Maskavu, Londonu, Stokholmu un Berlīni.

Lai uzlabotu savienojumu iespējas no Rīgas, ziemas lidojumu sarakstā ir mainītas reisu dienas. Sākot no 30. oktobra, rīta reisi no Liepājas notiks pirmdienās, ceturtdienās un sestdienās, dodot iespēju pasažieriem izplānot nedēļas nogales braucienus no Rīgas.

airBaltic starp Rīgu un Liepāju lido trīs reizes nedēļā, izmantojot Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu. Reiss ilgst apmēram 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena ir no 15 eiro, ieskaitot lidostas nodevas un transakcijas maksu. Lidojums uz Liepāju biznesa klasē izmaksā 99 eiro.

Top komentāri

Ielido Liepājā naktī
I
Labprāt aizlidotu uz Liepāju vienas dienas ekskursijā, bet, tā kā reiss Ielido Liepājā naktī, nevaru to realizēt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas