Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Birojs.lv labdarības kampaņā savākto naudu ziedos Bērnu slimnīcas fondam

No 11. līdz 22. decembrim Birojs.lv organizētajā labdarības kampaņā, kuras ietvaros no katra pirkuma virs 100 eiro, 5 eiro tika novirzīti labdarībai, kopā savākti 4535 eiro, kas tiks ziedoti Bērnu slimnīcas fondam - tiem bērniem, kuri palīdzību gaida akcijas Eņģeļi pār Latviju ietvaros, portālu Diena.lv informēja Birojs.lv Mārketinga nodaļas vadītājs Gustavs Dreimanis.

Jau šobrīd ir zināms, ka, pateicoties Birojs.lv ziedojumam, nākamajā gadā nepieciešamo atbalstu veselības uzlabošanai saņems divi bērni ar autismu. Septiņus gadus vecajam Henrijam būs iespēja saņemt 105 Aba terapijas nodarbības, kas nav valsts apmaksātas un 2018. gadā puikam izmaksās 2310 eiro. Savukārt Diāna, kurai ir 4 gadi, nākamgad varēs saņemt nepieciešamās 74 Aba terapijas nodarbības, par kopējo summu 2225 eiro.

“Mēs, uzņēmēji, ikdienā veicam virkni dažādu mārketinga aktivitāšu, lai piesaistītu klientus, noturētu klientus, apmierinātu klientus un padarītu priecīgus. Šogad lēmām, ka mums jābūt pateicīgiem ne tikai klientiem, bet arī sabiedrībai par iespēju veiksmīgi nodarboties ar komercdarbību vietējā tirgū. Un, mūsuprāt, labākā pateicība sabiedrībai ir labdarība. Sabiedrības svarīgākā daļa ir bērni, jo bērni ir mūsu sabiedrības nākotne, tādēļ tika pieņemts lēmums nesūtīt klientiem gardumus, bet mārketinga aktivitātēm atvēlēto naudu ziedot bērnu veselībai.” tā par kampaņu saka Birojs.lv vadītājs Artūrs Dombrovskis.

Kā atzīst Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa: “Eņģeļi pār Latviju ietvaros joprojām turpināsim palīdzēt bērniem ar dažādām veselības problēmām, taču šogad vēlējamies atbalstīt arī bērnus ar AST, nodrošinot savlaicīgu diagnostiku un terapiju. Tas nozīmē, ka apmaksāsim arī tos terapijas veidus, kas ir valsts apmaksāti, bet uz kuriem bērnam ir jāgaida rindā ievērojami ilgāk nekā to ir rekomendējis un nozīmējis ārsts.”

SIA A-Birojs, kurš darbojas zem zīmola Birojs.lv, ir simtprocentīgs latviešu kapitāla uzņēmums ar 19 gadu pieredzi, kurš ikdienā apkalpo vairāk nekā 5000 uzņēmumu, nodrošinot tiem ērtu biroja darbam svarīgo preču piegādi, kā arī virkni pakalpojumu, tai skaitā kafijas automātu nomu, biroja tehnikas servisu un higiēnas risinājumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas