Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ecolines plāno atsākt starptautisko autobusu satiksmi starp Baltijas valstu galvaspilsētām

Starptautiskais autobusu pasažieru pārvadātājs Ecolines plāno atsākt starptautisko autobusu satiksmi starp Baltijas valstu galvaspilsētām pēc robežu atvēršanas 15.maijā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Reisu atvēršanas datums pašlaik tiek precizēts un tiek prognozēts, ka tiks izpildīti divi līdz trīs reisi dienā starp Rīgu, Tallinu un Viļņu. 

Uzņēmuma vadītājs Andris Podgornijs norādīja, ka pašlaik saskaņo informāciju ar atbildīgajām valstu institūcijām par starptautisko pārvadājumu noteikumiem pēc 15.maija. "Esam gatavi uzsākt pārvadājumus un biļešu tirdzniecību tiklīdz tiks atrisinātas tehniskās detaļas, stāsta uzņēmuma vadītājs," viņš sacīja.

Viņš piebilda, ka, sekojot valstu institūciju lēmumiem, pašlaik par iespējamo satiksmes atjaunošanas datumu uz citām valstīm ir noteikts jūnija vidus, jo prognozēta vairāku valstu robežu atvēršana.

Biļetes uz starptautiskajiem reisiem pēc 15.maija ir pieejamas interneta tirdzniecībai vietnē ecolines.net, reisu daudzums un biežums tiks atjaunots atbilstoši pieprasījumam.

Pilnībā apzinoties, ka epidemioloģiskā situācija un valsts iestāžu lēmumi var tikt mainīti, Ecolines ir gatavs atbilstošās izmaiņas ieviest, gan savos plānotajos ceļošanas grafikos, gan pārdošanas sistēmās.

Kā ziņots, Ministru kabinets ceturtdien nolēma, ka no 15.maija tiks atjaunoti gaisa, jūras, autobusa un dzelzceļa pārvadājumi uz Lietuvu un Igauniju.

Jau ziņots, ka Norma-A, kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu Ecolines, apgrozījums 2018.gadā bija 20,81 miljons eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā gadu iepriekš, un peļņa bija 1,915 miljoni eiro, kas ir 10,6 reizes vairāk nekā gadu iepriekš.

Uzņēmums dibināts 1993.gadā un tas nodrošina regulārus starptautiskos autobusu pārvadājumus, kā arī veic pārvadājumus reģionālajos starppilsētu nozīmes maršrutos Latvijā. Norma-A pamatkapitāls ir 844 998 eiro.

Uzņēmumam ir divas filiāles - Lietuvā Eiropas autobusu līnijas un Igaunijā Norma-A Eesti.

Norma-A 55,3% daļu pieder Andrim Podgornijam un 44,7% daļu Jegoram Ribzāmenam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas