Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latvijas Krājbankas birojs pārcelts uz mazākām telpām

Latvijas Krājbankas administrators KPMG Baltics ir pārcēlis Latvijas Krājbankas biroju un pēdējo klientu apkalpošanas centru no J.Daliņa ielas 15 uz Ganību dambi 17a. Līdzšinējās telpas, kas ir Snoras bankas īpašums, vairs nav saimnieciski izdevīgas. Pārcelšanās uz mazākām un saimnieciski izdevīgākām telpām ļaus ietaupīt maksātnespējas procesa izdevumus, portālu Diena.lv informēja KPMG Baltics pārstāvis Oskars Frīmanis.

Klientu apkalpošanas centrs jaunajās telpās sāks strādāt 30. maijā. Tajā klienti varēs veikt darījumus ar sertifikātiem, saņemt sev pienākošos naudu par izsolē pārdotajiem vērtspapīriem, kā arī dažādas konsultācijas un izziņas.  

Šobrīd Latvijas Krājbankā vēl strādā 148 darbinieki, tostarp 22 atrodas bērnu kopšanas atvaļinājumā. Šie darbinieki nodarbojas ar kredītportfeļa dokumentu inventarizāciju un sagatavošanu pārdošanai, kredītu un klientu darījumu uzskaiti, uzraudzību, dokumentu un mantas inventarizāciju, bankas nekustamo īpašumu apsaimniekošanu u.c. darbiem.

Latvijas Krājbankas administrators no izsolēs realizētajiem aktīviem un kredītiem ir atguvis gandrīz 70 miljonu latu. Tas savukārt ļāvis veikt atmaksu lielākajam bankas kreditoram Noguldījumu garantiju fondam 100 miljonu latu apmērā. Šo ievērojamo summu galvenokārt veido nauda no atgūtajiem kredītiem, izsolēs realizētajiem aktīviem, Latvijas Krājbankai piederošajiem līdzekļiem, kas atradās citu banku kontos, u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas