Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Latvijas Pasts: 2020.gadam noformēti gandrīz 415 000 preses izdevumu abonementu

Līdz ar tradicionālās abonēšanas kampaņas noslēgumu, apkopotie rezultāti liecina, ka Latvijas Pastā piegādes nodrošināšanai 2020.gadā saņemts kopumā 414 931 preses izdevumu abonements, kas ietver gan Latvijas Pastā, gan izdevniecībās noformētos abonementus, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

Drukāto preses izdevumu kampaņas abonēšanas rezultāts 2020.gadam ir par 3,7% zemāks nekā 2019.gadam, tomēr tas pārsniedz abonēšanas rezultātus 2018.gadam, kad piegādei Latvijas Pastā tika saņemti 412 864 abonementi. 

Visvairāk lasītāji abonē preses izdevumus ilgākam laika periodam – 10–12 mēnešiem, un šādu abonementu skaits sasniedz 266 718 vienību jeb 65% no kopējā abonementu skaita 2020.gadam.  

57% abonementu noformēti Latvijas Pasta kanālos: interneta abonēšanas vietnē www.abone.lv – 25%, bet pasta nodaļās un pie pastniekiem – 32%. Pie pastniekiem noformēto abonementu skaits šogad ir pieaudzis un sasniedz 31 585 abonementus. 43% abonementu saņemti piegādei no izdevējiem. 

Lai gan kampaņa noslēgusies, iecienītos preses izdevumus jebkurā pasta pakalpojumu sniegšanas vietā vai interneta vietnē www.abone.lv iespējams abonēt arī pēc tās beigām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas