Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Pasažieru vilciena valdes locekļa amatā iecelta Latvijas GE Money bijusī valdes locekle Vagele

Satiksmes ministrija (SM) par AS Pasažieru vilciens valdes locekli finanšu jautājumos iecēlusi likvidējamās GE Money grupas vairāku uzņēmumu bijušo valdes locekli Ingu Vageli, aģentūrai LETA pavēstīja ministrijas pārstāvis Aivis Freidenfelds.

Konkursā uz attiecīgo amatu SM saņēma sešus pieteikumus. Konkurss tika organizēts divās kārtās, pirmajā - dokumentu atlase (darba pieredze, izglītība un sabiedrības attīstības redzējums). Uz otro kārtu tika uzaicināti divi pretendenti, kuri pirmajā kārtā ieguva lielāko punktu skaitu. Otrā kārta notika strukturētas intervijas veidā, vērtējot kandidāta spējas sniegt kompetentas atbildes uz jomai specifiskiem jautājumiem, stratēģiskās plānošanas spējas, vadības spējas, spējas noteikt mērķus, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, kā arī komunikācijas prasmes, svešvalodu zināšanas.

Vagele Latvijas Universitātē ieguvusi sociālo zinātņu maģistra grādu sabiedrības vadībā, kā arī Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā - uzņēmējdarbības vadītāja augstāko profesionālo izglītību finansēs un ekonomikā. Viņa strādājusi dažādos amatos Latvijas GE Money, tostarp valdes locekļa amatā, kā arī strādājusi par PricewaterhouseCoopers audita menedžeri.

Aģentūra LETA jau rakstīja, ka septembra beigās atlūgumu iesniedza Pasažieru vilciena valdes loceklis Māris Bremze, kurš tagad ieņem AS Baltijas Ekspresis valdes priekšsēdētāja amatu.

Bremze Pasažieru vilciena valdes locekļa amatā bija kopš 2014.gada jūlija. Pirms tam viņš strādājis vairākos AS Latvijas Dzelzceļš koncerna uzņēmumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas