Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Philip Morris un Scuderia Ferrari pagarina sadarbību līdz 2021. gadam

Tabakas izstrādājumu ražotājs Philip Morris International (PMI) pagarinājis sadarbību ar Scuderia Ferrari līdz 2021. gadam, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvji.

Abas kompānijas turpinās vairākas desmitgades ilgušo sadarbību, lai "īstenotu no tabakas dūmiem brīvas pasaules vīziju" - veicinātu smēķētājus pāriet uz bezdūmu tabakas izstrādājumu alternatīvām.

"Mēs gribam dot iespēju 1,1 miljardam vīriešu un sieviešu, kuri smēķē, izdarīt labāku izvēli. Esam gatavi izmantot visus pieejamos resursus, lai paātrinātu šīs kardinālās pārmaiņās un lai no tām iegūtu smēķētāji, sabiedrības veselība un sabiedrība kopumā. Mēs ļoti augstu vērtējam Scuderia Ferrari sniegto atbalstu šai virzībai uz nākotni, kas brīva no tabakas dūmiem," paziņojumā presei norādījis PMI izpilddirektors Andrē Kalantzopuloss.

Kā norāda uzņēmums, tabakas degšanas procesā rodas dūmi un toksiskās vielas, kas parasti tiek saistītas ar smēķēšanas izraisītajām slimībām. Kopš 2008. gada kompānija PMI investējusi 4,5 miljonus ASV dolāru, lai izstrādātu inovatīvu un plašu bezdūmu produktu klāstu.

2017. gadā, tikai divus gadus pēc pārdošanas uzsākšanas, gandrīz 40% PMI komerciālo izdevumu visā pasaulē bija paredzēti šiem inovatīvajiem produktiem. PMI aplēses liecina, ka šajā laika posmā aptuveni pieci miljoni cilvēku pārtraukuši smēķēt parastos tabakas izstrādājumus un pārgājuši uz PMI izstrādātajiem bezdūmu produktiem.

Kompānija norāda, ka tās īstermiņa mērķis ir, lai vismaz viens no trim smēķētājiem - kompānijas produkcijas patērētājiem - kas kopumā ir ap 40 miljoniem vīriešu un sieviešu, līdz 2025. gadam parasto cigarešu vietā izvēlētos bezdūmu produktus. Tabakas izstrādājumu ražotājs uzskata, ka ar atbilstošu regulējošo normu atbalstu, šis skaitlis varētu būt vēl daudz augstāks. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas