Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

SEB bankas filiāles turpmāk varēs apmeklēt tikai pēc iepriekšējas pieteikšanās

Saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību SEB bankas filiāles no ceturtdienas varēs apmeklēt tikai pēc iepriekšējas pieteikšanās, pavēstīja bankas privātpersonu segmenta komunikācijas vadītāja Elīna Neimane.

"Rūpējoties par bankas darbinieku un apmeklētāju veselību, no ceturtdienas, 19.marta, visās SEB bankas filiālēs pakalpojumus klātienē klienti varēs saņemt tikai ar iepriekšēju pieteikšanos, kā arī apliecinot, ka pēdējo 14 dienu laikā nav bijuši ārvalstīs," informēja Neimane.

Lai gan bankas filiāļu darba laiks netiek mainīts, tajās tiks apkalpoti tikai tie klienti, kuri būs iepriekš pieteikušies un kuriem kritiski svarīgi saņemt pakalpojumu, kas nav pieejams attālināti. Turklāt konsultācijas laiks filiālēm būs ierobežots līdz maksimums 15 minūtēm. 

Pieteikt apmeklējumu var, zvanot bankas Klientu centram pa tālruni +371 26668777. 

Ja sarunā ar klientu tiks secināts, ka klātienes konsultācija nav nepieciešama un konkrētās darbības pakalpojuma saņemšanai klients var veikt pats internetbankā, tiks sniegts nepieciešamais atbalsts, konsultējot pa tālruni. Savukārt, ja sarunas laikā bankas darbinieks secinās, ka klātienes konsultācija tomēr ir nepieciešama, tā tiks nodrošināta klientam vēlamajā filiālē un laikā. 

Šāds bankas filiāļu darbības modelis būs spēkā līdz 14. aprīlim, kamēr valstī ir izsludināts ārkārtējā situācija, vai arī līdz turpmākiem paziņojumiem, vērojot situācijas attīstību. 

Neimane uzsvēra, ka bankas internetbanka, mobilā lietotne, maksājumi ar norēķinu kartēm un bankomāti joprojām strādā kā ierasts. Savukārt saņemt konsultācijas par kredītiem un uzkrājumiem iespējams, piesakoties video konsultācijai internetbankā.

Pēc aktīvu apmēra SEB banka ir trešā lielākā banka Latvijā.

 

Top komentāri

Jautājums
J
"zvanot bankas Klientu centram pa tālruni +371 26668777" --- Vai tas ir bezmaksas tālrunis?
citāts
c
Marks Tvens: ''Aizsūtīju viņai izdomātu čeku. Man par to sazin kāpēc draud ar īstu tiesu''. Baņķieri - finanses pa telefonu pat bandīti nerisina!
Pareizaissecinājums
P
Varbūt Zviedru bankas varētu vispār aizvākties no Latvijas? Drošāk...!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas