Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

SEB banka turpina intelektuālo sarunu ciklu Prāta kutināšana

6. decembrī plkst. 19.00 kinoteātra Splendid Palace lielajā zālē izskanēs četri iedvesmojoši stāsti par tēmu doties – pilnveidoties – izdoties. Kopā ar ugunsstaigāšanas instruktoru un personības izaugsmes treneri Mārtiņu Vecvanagu, gaisa balonu instruktori Ingu Ūli, teātra režisoru Mihailu Gruzdovu un SEB bankas vadītāju Ievu Teteri prātosim par izvēli doties, vēlmi pilnveidoties, neatlaidību sasniegt arvien labākus rezultātus un par to, vai tam vispār ir kāda jēga.

Tas, ka dodies, negarantē, ka izdosies. Tad kāpēc vispār iet? Kas iedvesmo būt drosmīgam un neapstāties? Kas mudina pilnveidoties? Par šiem un citiem jautājumiem 6. decembra vakarā mūs izgaismos četras spilgtas personības! Par mērķiem un došanos tiem pretī prātos cilvēks, kurš pats pārnestā un burtiskā nozīmē dodas ugunī un pierāda, ka neiespējamais ir iespējams – ugunsstaigāšanas instruktors un personības izaugsmes treneris Mārtiņš Vecvanags. Gaisa balonu instruktore Inga Ūle kutinās prātus par to, kā tas ir – būt starp debesīm un zemi. Režisors Mihails Gruzdovs stāstīs par ilggadējo pieredzi teātra un mākslas pasaulē un mēģinās saprast, vai un kā tas ir pilnveidojis viņa personību. Savukārt SEB bankas vadītāja Ieva Tetere iedvesmos ar stāstu par nepieciešamību sapņot ar vērienu un nemitīgi pilnveidoties. Pasākuma moderators – Valdis Melderis.

Prāta kutināšana ir intelektuālu diskusiju cikls, kas rosina domāt un paraudzīties uz nozīmīgām tēmām no atšķirīgiem skatpunktiem. Katrā pasākumā par vienu tematu īsas prezentācijas veidā pārdomās dalās četras spilgtas personības no dažādām jomām. Tuvākais pasākums notiks 6. decembrī kinoteātra Splendid Palace lielajā zālē un tiešraidē būs skatāms portālā www.diena.lv un www.pratakutinasana.lv.

Intelektuālās diskusijas Prāta kutināšana ar SEB bankas atbalstu rīko LEAD. Korporatīvā komunikācija, savukārt informatīvo atbalstu nodrošina laikraksts Diena un portāls Diena.lv. Pasākumi regulāri notiek jau sešus gadus, un līdzšinējo runātāju uzstāšanās skatāma mājaslapā www.pratakutinasana.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas