Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 28. jūnijs
Kitija, Viesturs, Viestards

Stabilitātei Lāci vērtē kā jaudīgu kandidāti, bet atbalstu nesola

Opozīcijā esošā "Stabilitātei" frakcija pēc tikšanās ar kultūras ministres amatam nominēto Agnesi Lāci (P) nesola viņai atbalstu, bet vērtē kā jaudīgu kandidāti.

Frakcijas priekšsēdētājs Aleksejs Rosļikovs aģentūrai LETA pauda, ka "topošā kultūras ministre ar savu apņēmību, redzējumu un idejām ir diezgan jaudīga". Pēc tikšanās Rosļikovam par viņu esot ļoti pozitīvs priekšstats.

"Topošās ministres galvenā vērtība ir godīga, gādīga un mīloša Latvija, un tas ir ļoti svarīgi kultūras ministrei. Kultūras ministrs ir viens no tiem cilvēkiem, kas ietekmē šo virzienu," sacīja Rosļikovs.

Pēc viņa vārdiem, partija "Stabilitātei" vienmēr cenšoties būt maksimāli objektīva. Līdz šim partija nav atbalstījusi nevienu valdības ministru un valdību kopumā, bet vienmēr atzinīgi novērtē padarītu darbu. "Stabilitātei" līderis uzskata, ka bijusī kultūras ministre Agnese Logina (P) esot izdarījusi labus darbus.

LETA jau rakstīja, ka partija "Progresīvie" nolēma kultūras ministra amatam virzīt pašreizējo Kultūras ministrijas (KM) parlamentāro sekretāri Lāci.

Līdzšinējā kultūras ministre Logina nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beidza pildīt pirmdien.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Logina sāka pildīt kultūras ministres pienākumus 2023.gada 15.septembrī. Neilgi pēc tam viņas komandai pievienojās Lāce, kļūstot par KM parlamentāro sekretāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas