Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Venipak Latvija sola novērst uzņēmuma kurjeru radītas bīstamās avārijas situācijas

Starptautiskās sūtījumu piegādes kompānija SIA Venipak Latvija sola novērst situācijās, kurās uzņēmuma kurjeri apdraud citus ceļus satiksmes dalībniekus, aģentūru LETA informēja Venipak Latvija pārstāvji, atbildot par sociālajos tīklos izplatīto video, kur uzņēmuma kurjera vadītais busiņš uz Bauskas šosejas veica bīstamus apdzīšanas manevrus.

"Mēs nosodām agresīvu braukšanu jebkādos apstākļos, kas apdraud gan pašu kurjeru, gan arī citus ceļu satiksmes dalībniekus, tas nav pieļaujami, un ar abiem šoferiem jau veiktas nopietnas pārrunas," norāda "Venipak Latvija" izpilddirektore Sanita Bērziņa.

Tāpat viņa papildina, ka uzņēmums darīs visu, lai novērstu šādas situācijas arī turpmāk, jo uzņēmuma mērķis ir uzlabot gan piegādes servisu, gan arī reputāciju.

"Atvainojamies visiem, kas bija iesaistīt konkrētajos notikumos un apstiprinu, ka esam sākuši katra gadījuma izmeklēšanu," norāda Bērziņa.

Tāpat viņa atzīmē, ka uzņēmums veido dažādas iniciatīvas, lai šādas situācijas novērstu, piemēram, "Kurjeru akadēmija", lai apmācītu jaunos kurjerus, tostarp arī par uzvedības normām uz ceļa un sadarbojoties ar klientiem.

"Otrkārt, izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi, kas paredz, ka šoferi jeb kurjeri reprezentē uzņēmumu, tāpēc jāievēro gan ceļu satiksmes noteikumi, gan arī virkne citu normu," papildina Bērziņa.

Jau vēstīts, ka "Venipak Latvija" apgrozījums pērn bija 22,996 miljoni eiro, kas ir par 14% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 9% - līdz 1,783 miljoniem eiro.

Kompānija "Venipak Latvija" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "Venipak".

Starptautiskais sūtījumu piegādes uzņēmums "Venipak", kas dibināts 2004.gadā, piedāvā sūtījumu loģistikas risinājumus uzņēmumiem un privātpersonām Baltijas valstīs, Polijā, Vācijā, ASV un Ķīnā. Klientiem Lietuvā, Latvijā un Igaunijā ir pieejami gandrīz 1000 paku saņemšanas punktu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas