Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Vienotība plāno tikties ar LRA un NSL - signāls koalīcijas partneriem

Ieilgstot jaunveidojamās koalīcijas sarunām par atbildības jomu sadali, Vienotība plāno tikties ar Latvijas Reģionu apvienību (LRA) un No sirds Latvijai (NSL), tā otrdien no rīta intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam _Rīta panorāma _uzsvēra Ministru prezidenta amata kandidāte Laimdota Straujuma (Vienotība).

Straujuma atklāja, ka nevar piekrist Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) aicinājumam "ievērot paritāti" un katram no nākamās koalīcijas partneriem piešķirt piecus amatus valdībā. Tāpat premjere uzsvēra, ka šim ierosinājumam nepiekritīs un uzreiz piebilda, ka Vienotība tiksies arī ar partijām, kas ieguvušas mazāku balsu skaitu - LRA un NSL, lai pārrunātu, kā varētu darboties parlamentā.

Viņa atzina, ka šīs tikšanās var uzskatīt par signālu koalīcijas partneriem, taču uzsvēra, ka pašlaik tiek runāts par trīs partiju koalīciju un nekādas pārmaiņas šajā jautājumā netiek plānotas. Līdz nākamajai nedēļai premjere plāno vairs nerunāt par amatu sadali nākamajā valdībā, bet strādāt pie deklarācijas.

Galvenās prioritātes, kas tikšot tajā iekļautas, esot drošība, stabilitāte un tautsaimniecības izaugsme, kas ietver sevī izglītību, administratīvā sloga samazināšanu kā arī ikkatras ģimenes labklājību. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas