Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

ZZ Dats izveidojis zīmolu WNTR Tech darbam starptautiskajā tirgū

Darbam starptautiskajā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) tirgū SIA ZZ Dats izveidojis zīmolu WNTR Tech, aģentūru LETA informēja ZZ Dats pārstāvji.

Tādējādi uzņēmumam būs plašākas iespējas savus risinājumus un kompetenci piedāvāt citās valstīs, norāda uzņēmumā

"ZZ Dats" direktors Edžus Žeiris norāda, ka "ZZ Dats" ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums, un līdz šim kompānijas pamata tirgus ir bijis Latvijā. Tomēr uzņēmums pēdējo gadu laikā guvis pieredzi dažādos starptautiskos projektos, tādēļ plāno kompetenci un zināšanas piedāvāt arī ārpus Latvijas robežām.

"IKT nozare ir viena no tām, kurai nav reģionālu robežu, un tas mums ļauj piedāvāt savus risinājumus gan kaimiņvalstīm Baltijā, gan Skandināvijā, kā arī citur pasaulē," uzsver Žeiris.

Vienlaikus Žeiris norāda, ka, sadarbībā ar ārzemju partneriem "ZZ Dats" uzkrās pieredzi, ko varēs izmantot darbam Latvijā - inovāciju ieviešanā, tostarp drošības un mākslīgā intelekta jomās.

"ZZ Dats" Latvijā izstrādājis "manavakcina.lv", XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Elektronisko dalībnieku reģistrācijas sistēmu, Energoresursu izmaksu kompensēšanas informācijas sistēmu (EIKIS), vietni "epakalpojumi.lv", Latvijas prokuratūras informācijas sistēmu (ProIS), kā arī citas sistēmas.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "ZZ Dats" 2022.gadā strādāja ar 13,797 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 21,2% un bija 1,806 miljoni eiro. "ZZ Dats" reģistrēta 1995.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 40 000 eiro. Uzņēmums pieder Mārim Ziemam (52,5%) un Ingai Ziemai (47,5%).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas