Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Alūksnes pagastā atrod ieročus un dīzeļdegvielu

Kratīšanas laikā pie aizdomās turētas personas par laupīšanu Alūksnes pagasta Liepnā policija atradusi nelikumīgi glabātu dīzeļdegvielu un ieroču arsenālu.

Sankcinēta kratīšana pie kāda 1974.gadā dzimuša vīrieša viņa dzīvesvietā Liepnas pagastā notika trešdien. Policija tās laikā vīrieša mājās atrada un izņēma nelikumīgi glabātus aptuveni 1500 litrus dīzeļdegvielas, 12 dažādus šaujamieročiem līdzīgus priekšmetus, kā arī lielu skaitu dažādu ieroču detaļu un patronu, vēsta Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

Kratīšana veikta iepriekš sākta kriminālprocesa ietvaros, kurā par izspiešanu, personas nolaupīšanu, nelikumīgu šaujamieroču un sprāgstvielu glabāšanu aizdomās tiek turēta šī persona, kas ir meklēšanā.

Izmeklēšana turpinās un tiek pārbaudīta personas saistība ar citiem noziedzīgiem nodarījumiem, kas ilgākā laika posmā izdarīti ne tikai Alūksnes un Gulbenes novados. Šī persona tiek turēta aizdomās par vairāku noziedzīgu nodarījumu organizēšanu un īpašuma iznīcināšanu vispārbīstamā veidā, tai skaitā vairāku automašīnu dedzināšanu 2009. un 2010.gadā Alūksnes un Gulbenes novados.

Meklēšanā esošā persona jau iepriekš vairākas reizes sodīta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas