Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

ĀM iesaka Turcijā atturēties no atrašanās masu pulcēšanās vietās

Ņemot vērā, ka kopš 31. maija atsevišķās Turcijas pilsētās – Ankarā, Stambulā, Izmirā un citviet valstī notiek protesta akcijas, kas vietām pāraugušas sadursmēs starp policiju un protestētājiem, Ārlietu ministrija iesaka atturēties no atrašanās masu pulcēšanās vietās.

Vienlaikus Ārlietu ministrija atgādina, ka turpinoties pilsoņu karam Sīrijā, saspringta situācija saglabājas uz Turcijas-Sīrijas robežas. Pēdējo mēnešu laikā Turcijas pierobežā ar Sīriju ir notikuši divi lieli terora akti, tāpēc Ārlietu ministrija aicina ceļotājus atturēties no Turcijas-Sīrijas pierobežas reģionu apmeklēšanas.

Ārkārtas situācijā ministrija aicina nekavējoties sazināties ar Latvijas vēstniecību Turcijā vai Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta diennakts dežurantu pa tālruni: +371 26 33 77 11 vai e-pastu: [email protected]

Ārlietu ministrija stingri iesaka jebkurai personai, kura dodas uz minēto valsti, pirms ceļošanas iegādāties dzīvības un veselības apdrošināšanas polisi, kas paredz arī personas repatriāciju slimības vai nāves gadījumā, kā arī reģistrēties konsulārajā reģistrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas