Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 24. augusts
Boļeslavs, Bērtulis

Apdrošinātājs BTA saistībā ar ceturtdienas vētru saņēmis atlīdzības pieteikumus 356 000 eiro apmērā

Risku apdrošināšanas kompānija "BTA Baltic Insurance Company" (BTA) saistībā ar ceturtdienas, 11.jūlija, vētru, kas visvairāk skāra Bauskas apkaimi, līdz šim saņēmusi 48 atlīdzības pieteikumus 356 000 eiro apmērā, aģentūrai LETA norādīja kompānijā.

Lielākie zaudējumi Bauskas apkaimē nodarīti īpašumiem. Tostarp BTA saņēmusi pieteikumus no 33 mājsaimniecībām par ēkām un teritorijai nodarītiem bojājumiem, piemēram, jumta fragmentu noraušanu, palīgbūvju sabojāšanu, vētras izlauztiem kokiem. Spēcīgais vējš saplosījis siltumnīcas, salauzis žogus un aiznesis pa gaisu dārza mēbeles.

Vēl 14 atlīdzības pieteikumi iesniegti par nopostītiem sējumiem, kas nav pārcietuši spēcīgās lietavas un vēja brāzmas. Bojāta arī viena automašīna, norāda BTA pārstāvji.

Jau ziņots, ka ceturtdien, 11.jūlijā, negaisa laikā Bauskā plosījās vētra, kas nodarīja būtiskus postījumus, laužot un izgāžot kokus. Vētrā cieta arī ēku jumti.

BTA peļņa 2023.gadā bija 10,375 miljoni eiro. Bruto apdrošināšanas prēmijā kompānija pagājušajā gadā parskstīja 293,4 miljonus eiro. 

BTA strādā Latvijā, kā arī tai ir filiāles Lietuvā un Igaunijā. Kompānijas vienīgais akcionārs ir "Vienna Insurance Group".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas