Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Apstiprināta jaunā airBaltic padome

Trešdien notika aviokompānijas_ airBaltic _akcionāru sanāksme, kurā tika iecelta jauna kompānijas padome, portālu Diena.lv informēja Satiksmes ministrijas (SM) pārstāvis Anrijs Matīss."Apsveicama ir mazākuma akcionāru konstruktīvā rīcība, izvirzot apstiprināšanai padomē savus pārstāvjus. Arī turpmāk tajā darbosies līdzšinējie valsts virzītie pārstāvji - Santa Glāzniece, Gints Kiršteins un Raitis Tukāns, kā arī SIA "Baltijas aviācijas sistēmas" izvirzītie pārstāvji Ilmārs Razumovskis un Žans Šarls Korsaks," atzina A.

Matīss.Jaunievēlētā padome jau tuvākajā laikā sāks darbu pie 2010.gada pārskata izvērtēšanas un pamatkapitāla palielināšanas izvērtējuma.

Jau ziņots, ka iepriekš no padomes bija atkāpušies trešdien pārvēlētie BAS pārstāvji - I. Razumovskis un Ž.Korsaks. Toreiz airBaltic valsts kapitāldaļu turētāja - SM - nosūtīja vēstuli airBaltic valdei ar aicinājumu nekavējoties sasaukt akcionāru pilnsapulci, lai nodrošinātu jaunas padomes iecelšanu un kompānijas turpmāku veiksmīgu attīstību, ziņoja LETA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas