Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Apstiprināts Jūrmalas pašvaldības budžets

Ceturtdien Jūrmalas pilsētas domes ārkārtas sēdē tika apstiprināts pašvaldības 2011.gada budžets 36,97 miljonu latu apmērā.


„Pašvaldības 2011. gada budžets ir labs un saimnieciski izsvērts, tai pašā laikā kā būtiska prioritāte tiek iezīmēta palīdzība sociālmaznodrošinātiem pilsētas iedzīvotājiem dzīvojamās platības jautājumu risināšanā. Nozīmīgi darbi tiks veikti meliorācijas sistēmas atjaunošanā, lai novērstu īpašumu aplūšanas risku, kā arī pašvaldības izglītības iestāžu un sociālu māju rekonstrukcijai un remontam, piesaistot Eiropas Savienības struktūrfondu finanšu līdzekļus. Vērienīgi darbi tiks realizēti, lai sakārtotu pilsētas ūdenssaimniecību un notekūdeņu novadīšanas sistēmu. Tiks palielināts finansējums ielu tīrīšanai un uzturēšanai.


Sociālo palīdzību pašvaldība visiem nodrošinās iepriekšējā gada līmenī, lai arī palīdzības saņēmēju skaits strauji pieaug.


Plānots palielināt atalgojumu zemāk apmaksātajiem izglītības, kultūras, sociālās nozares darbiniekiem.
Jau šodien pieņēmām lēmumu palielināt pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogiem atalgojumu par 30 latiem,”savu nostāju pēc budžeta pieņemšanas pauda Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.


Jūrmalas 2011. gada konsolidētā budžeta ieņēmumi plānoti 33 011 835 latu apjomā jeb 95,6 % pret 2010. gada budžetu. Šā gada pašvaldības budžets ir bezdeficīta budžets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas