Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ārvalstu investoru padome Latvijā tiksies ar valsts augstākajām amatpersonām

30.maijā un 31.maijā notiks ikgadējā Latvijas augstāko amatpersonu un Ārvalstu investoru padomes Latvijā augsta līmeņa tikšanās. Padome tiksies ar valsts augstākajām amatpersonām, lai pārrunātu aktuālos Latvijas tautsaimniecības jautājumus un izvērtētu sasniegto, portālu Diena.lv informēja Ārvalstu investoru padome Latvijā.

Par šī gada tikšanās vadmotīvu izvēlēta ilgtspējīga izaugsme balstoties uz iepriekšējos gados sasniegto un turpinot apsteigt citu valstu tautsaimniecības attīstības tendences.

31.maijā Ministru kabineta Zaļajā zālē notiks investoru tikšanās ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski un citiem valdības pārstāvjiem. Tikšanās laikā padome iesniegs valdībai viedokļu ziņojumus par makroekonomikas un nodokļu politiku, tiesu sistēmas efektivitāti, enerģētikas, transporta kā arī atkritumu apsaimniekošanas politikas jautājumiem.

Šī būs jau septiņpadsmitā tikšanās Ārvalstu investoru padomes Latvijā pastāvēšanas laikā. Padome darbojas kopš 1999. gada, veidojot aktīvu un atklātu dialogu ar valdību. Latvijas valdības augstākās amatpersonas un Ārvalstu investoru padomes Latvijā biedru uzņēmumu augstākie vadītāji, kas pārrauga ārvalstu investīcijas Latvijā, regulāri sanāk kopā augsta līmeņa tikšanās, kuru laikā padome ik gadus iesniedz valdībai detalizētus viedokļu ziņojumus ar priekšlikumiem konkrētu uzņēmējdarbības vidi ietekmējošu problēmu risināšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas