Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Atklāta Dienas balva fotogrāfijā 2012 izstāde

Piektdienas, 18. janvāra, vakarā Rīgas Mākslas telpā Kungu ielā 3, Vecrīgā atklāta konkursa Dienas balva fotogrāfijā 2012 izstāde. Tajā skatāmi 100 labākie darbi no visiem 3100 konkursā iesūtītajiem.

Izstādes atklāšanā tika godināti arī konkursa laureāti. Kategorijā Daba tika apbalvota Zelma Brezinska par darbu Zīmējam sirsniņu. Kategorijā Dokumentālais foto balvu saņēma Reinis Fjodorovs ar darbu no sērijas Dārgās lietas. Savukārt kategorijā Cilvēks balvu un atzinību saņēma Lauris Vīksne, darbs - Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts.

Īpašo laikraksta Diena un portāla Diena.lv specbalvu saņēma Askolds Berovskis, kura darbs Rīga naktī no kategorijas Daba bija vislabāk vērtētais darbs portāla Diena.lv lietotāju balsojumā, ko izsludinājām nedēļu pirms izstādes atklāšanas.

Izstāde skatāma Rīgas Mākslas telpā līdz pat marta beigām. Izstādes kurators, kurš vadīja arī izstādes atklāšanu, ir Ilmārs Znotiņš.

Ilmārs Znotiņš tiksies ar darbu autoriem Vēlajās brokastīs 17. februārī un 10. martā plkst. 12. Savukārt 20. februārī sadarbībā ar Rīgas Stradiņu Universitāti tiks rīkota zinātniska konference.

Izstādes atklāšanā laureātus un visus citus konkursa dalībniekus, īpaši tos, kuru darbi redzami izstādē, godināja arī SIA Dienas mediji Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Inese Dābola, Rīgas Mākslas telpas pārstāve Inga Šteimane, Rīgas nami pārstāve Ilze Saulīte - Jansone, žūrijas loceklis - dabas fotogrāfs Andris Eglītis un Dienas balva fotogrāfijā 2011 laureāts kategorijā Cilvēks, fotogrāfs Delmi Alvares.

Visus konkursam iesūtītos darbus vērtēja starptautiska žūrija - Estere Vaitkmā no Igaunijas (vada Ekspress Grupp apvienoto foto un video komandu), Rolands Parafinavičs no Lietuvas (fotogrāfs, Lietuvas fotogrāfu savienības līdzpriekšsēdētājs) un Andris Eglītis, dabas fotogrāfs no Latvijas.

Konkursu jau otro gadu rīko laikraksts Diena, portāls Diena.lv kopā ar Rīgas namiem un Rīgas Mākslas telpu. Galvenās balvas trīs kategoriju laureāti saņēma no konkursa atbalstītāja Nikon. Projektu jau otro gadu atbalstīja arī fineartprint.lv un Epson.

Visi interesenti laipni aicināti līdz pat marta beigām apmeklēt izstādi.

100 labākie darbi apskatāmi portālā Diena.lvhttp://www.diena.lv/foto/konkursi/balso-par-savu-favoritu-konkursa-dienas-balva-fotografija-2012-13988120

Fotoreportāža no tā, kā top izstāde, apskatāma portālā Diena.lv - http://www.diena.lv/foto/konkursi/notiek-gatavosanas-dienas-balva-fotografija-2012-izstades-atklasanai-13988702

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas