Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atrasts bijušā Latvijas Krājbankas centrālā biroja pircējs

Noslēgusies likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bijušās centrālās ēkas Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15, pirmā brīvās pārdošanas kārta, kuras laikā atrasts ēkas pircējs.

Pirmajā bijušā Latvijas Krājbankas centrālā biroja brīvās pārdošanas kārtā, ko organizēja nekustamo īpašumu konsultāciju kompānija Colliers International, tika saņemti deviņi piedāvājumi. Šis nekustamais īpašums pieder Latvijas Krājbankas mātesbankai likvidējamai Lietuvas bankai SnorasSnoras maksātnespējas administrators ir akceptējis augstāko saņemto piedāvājumu, un uzvarējušais dalībnieks jau ir iemaksājis drošības naudu.

Pārdošanas cena tiks publiskota pēc pārdošanas darījuma noslēgšanās, informē Colliers International. Patlaban netiek atklāts, kas iegādājies īpašumu.

Pēc esošā darījuma grafika pilnai pirkuma cenai jātiek pārskaitītai uz bankas Snoras rēķinu līdz augusta beigām. Uzreiz pēc tam tiks pārreģistrētas īpašuma tiesības un darījums tiks oficiāli noslēgts.

Ēka Jāņa Daliņa ielā 15 nonāca brīvajā pārdošanā, jo pirms tam rīkotās divas šī nekustamā īpašuma izsoles beidzās bez rezultātiem. Šajās izsolēs ēkas sākumcena bija 11,5 miljoni eiro.

Patlaban brīvajā pārdošanā ir vēl viens Snoras nekustamais īpašums - Rīgā, Pils ielā 23. Arī šo īpašumu neizdevās pārdot divās izsolēs, tāpēc nama pārdošanas process turpinās brīvās pārdošanas formā. Izsoles sākumcena bija noteikta septiņi miljoni eiro. Informācija par īpašumu atrodama Colliers International mājaslapā. Investori, kas ir ieinteresēti ēkas iegādē, var piedalīties brīvās pārdošanas procesā un līdz 14.augustam iesniegt savus cenu piedāvājumus, kas tiks izvērtēti saskaņā ar augstāko cenu eiro valūtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas