Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Banku biznesa anatomija. Rietumu biznesa vērtības vai banku divkosība?

Gadiem ilgi lielākās komercbankas, nopelnot simtiem miljonu eiro, mums ir stāstījušas, ka to mērķis esot sekmēt ilgtspējīgu labklājību plašam cilvēku un uzņēmumu lokam. Ka tās ikvienam savam klientam nodrošinot iespēju jebkurā mirklī piekļūt viņa naudai. Ka to pamatvērtības esot vienkāršība, atvērtība un atbildība, daudz un pamācoši runājot arī par augstiem biznesa ētikas standartiem.

Bet kā ir bijis un ir patiesībā? Uzņēmēju – un ne tikai viņu – stāsti liek domāt, ka "kapitālā remonta" reālās sekas mēs vēl īsti neesam apjautuši. Tāpēc jau tuvākajās nedēļās Diena sāks publikāciju ciklu par šo tēmu, lai pievērstu uzmanību Latvijas lielāko komercbanku liekulīgi cildenajai fasādei un reālajām biznesa metodēm.

Vai arī jūs vai jūsu uzņēmums esat cietuši no, jūsuprāt, negodīgas un neētiskas Latvijas lielāko komercbanku rīcības?

Vai arī jūsu gadījumā banka ir gadiem ilgi pelnījusi uz jūsu rēķina, lai vienā baltā dienā paziņotu – jūs mums vairs nederat?

Vai arī jums ir nācies savu uzņēmējdarbību daļēji vai pilnībā pārcelt uz citu valsti tieši kādas no Latvijas lielākajām komercbankām rīcības dēļ?

Atrakstiet mums uz e-pasta adresi [email protected], un arī jūsu stāstu mēs izmantosim, lai parādītu Latvijas lielāko komercbanku patieso seju. Tieši no jums arī būs atkarīgs, ar kuru banku mēs sāksim. Pilnīgu konfidencialitāti garantējam.

Top komentāri

Gabriels
G
Latvijas bankas ir kā reketieris ar spiegu tīklu, kas aplaupa savas valsts iedzīvotājus. Noziedzīgais sindikāts darbojās kopa ar uzpirktu tiesu sistēmu un naudas piedzinējiem un kontrolē visu, pēc vajadzības bloķējot kontus. Teroristus nesauc par bankām un ar teroristiem neved pārrunas - tos iznīcina!
Dans
D
Man ir draugi uzņēmēji citās valstīs. Daudzi no viņiem par Latvijas bankām ir izteikušies, ka nekad te neatvērs kontus, jo Latvijā ir noziedzīga banku vide.
Pareizaissecinājums
P
Kopš bankas ir kļuvušas par VID filiālēm... es tām labāk eju ar līkumu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas