Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

BAS: publiskota konfidenciāla informācija par airBaltic akcionāru līgumu

Vairākos masu medijos atspoguļoti viedokļi, tai skaitā Valsts kancelejas (VK) direktores Elitas Dreimanes, kas satur konfidenciālu informāciju par _airBaltic Corprotation akcionāru līgumu, portālam Diena.lv _atzina Baltijas Aviācijas Sistēmas (BAS) pārstāvis Juris Pētersons.

Latvijas politiskajās cīņās dažkārt ļoti brīvi operē ar patiesību, norāda BAS pārstāvis.

"Politiskais strīds starp Valdi Dombrovski un Aināru Šleseru rada ļaunumu lidsabiedrībai, iznīcinot tās vērtību un reputāciju. Nav saprotams, vai tiešām, dalot politisko ietekmi, ir jāiznīcina veiksmīgs uzņēmums. Šobrīd politiskā strīdā tiek ierauts airBaltic, un politiķi arī konfidenciālu vienošanos ar partneriem izmanto publiskiem manevriem savstarpējo attiecību kārtošanā," portālam Diena.lv atzina J.Pētersons.

Pagājušajā gadā pārslēgtais akcionāru līgums ir jauns, tas tika apstiprināts Ministru kabineta sēdes slēgtajā daļā, atzīst BAS pārstāvis.

"Nav tik būtiski, vai tas ir jauns, vai veikti grozījumi iepriekšējā - ar šādu valsts attieksmi un publisko komunikāciju tiek grauta airBaltic un Bertolta Flika reputācija, nodarīti materiāli zaudējumi uzņēmumam, un to labot nevar ne V.Dombrovskis, ne A.Šlesers," norāda BAS.

Jau ziņots, ka VK noliedz 18. jūlija laikrakstā Diena publicētajā komentārā Dombrovskis, nevis Šlesers pausto apgalvojumu, ka 2009. gada 4. marta airBaltic akcionāru līgums ir atcelts 2010. gada 30. aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas