Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Benzīna tvertnes uzliesmojumā smagi apdeg vīrietis

Zemgalē pēkšņā benzīna tvertnes uzliesmojumā nopietnus sejas, roku un kāju apdegumus guvis 35 gadus vecs vīrietis, portālu Diena.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša. Vīrietis darbojies ar sērkociņiem benzīna tvertnes tuvumā, kad pēkšņi noticis uzliesmojums.

Vīrietis ar apdegumiem nogādāts klīnikā Rīgā. Vairāki cilvēki guvuši savainojumus rīkojoties ar  zāģi. Vidzemē 48 gadus vecs vīrietis, zāģējot malku ar ripzāģi, iezāģējis sev rokā.Arī kāds 81 gadu vecs vīrietis, zāģējot malku, ir savainojis sev roku. Viņš nogādāts slimnīcā ar vairāku pirkstu daļēju traumatisko amputāciju. Savukārt Zemgalē divarpus gadus veca meitenīte uzkritusi uz malkas zāģa. Meitenīte guvusi smagu trumu. Mediķu palīdzība bijusi nepieciešama arī pieciem gados veciem cilvēkiem Rīgas reģionā, kuriem konstatēta  pārkaršana. 71 gadu vecs vīrietis ilgstoši atradies sakarsušā automašīnā, kā rezultātā viņam saasinājušās arī citas veselības problēmas. Kādai 61 gadu vecai sievietei palicis slikti darba vietā. Viņa strādājusi veikalā, kurš bijis nepietiekami vēdināts. Savukārt 74 gadus veca sieviete, atnākot mājās pēc pusotru stundas ilgas pastaigas, zaudēja samaņu. Slikti palicis arī 63 gadus vecai sievietei, kura vairākas stundas autoostā gaidījusi autobusu. Tā pat mediķi palīdzējuši  66 gadus vecam vīrietim, kurš visu dienu strādājis ārā. Visi cietušie nogādāti slimnīcā ar pārkaršanu. Mugurkaula traumu guvis 35 gadus vecs vīrietis Zemgalē, kurš neveiksmīgi ielēcis ūdenī. Savukārt Bulduru pludmalē kāda 78 gadus veca sieviete peldes laikā ir īsu brīdi pakļuvusi zem ūdens. Pēc tam, kad sieviete iznākusi no ūdens, viņai sākusies astmas lēkme. Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi devušies 1082 izsaukumos, no tiem 246 izsaukumi bija saistīti ar traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas