Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bērns iedzer grila degmaisījumu

Aizvadītajās brīvdienās vecāku neuzmanības dēļ cietuši vairāki bērni, liecina Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta statistika.

Divus gadus vecs zēns Jelgavā no mammas somas izņēma piparu gāzes baloniņu un iepūta sev sejā, gūstot abu acu ķīmisku apdegumu. Bērns nogādāts Bērnu slimnīcā Rīgā.  Savukārt Līvānos kāda ģimene gatavojās šašliku cepšanai un netālu no grila bija novietojusi pudeli ar degmaisījumu, no kuras indīgo šķidrumu iedzēra trīs gadus vecs zēns. Mediķi zēnam veica kuņģa skalošanu un nogādāja slimnīcā. Zemgales reģionā mediķi savukārt slimnīcā nogādāja arī kādu gadu un trīs mēnešu vecu bērnu, kurš no neaiztaisītas pudeles iedzēra krāsas šķīdinātāju.

Aizvadītajā nedēļas nogalē, palielinājies arī suņu kodumus guvušo iedzīvotāju skaits, kuriem bijusi nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība. Neretā deviņus gadus veca meitene cieta no kaimiņu suņa kodiena – mediķi meiteni ar dziļu plēstu brūci kreisajā apakšstilbā nogādāja slimnīcā. Tāpat slimnīcā nogādātas arī divas Jelgavas iedzīvotājas pēc svešu suņu kodieniem.

Sestdien un svētdien NMPD mediķi devušies glābt 20 ceļu satiksmes negadījumos cietušos, atsevišķos gadījumos cilvēki guvuši smagas traumas, vienā gadījumā cilvēks miris. Tā Daugavpilī smagas politraumas guvis kāds 18 gadus vecs jaunietis, kurš vadījis motociklu, kas sadūrusies ar vieglo automašīnu. Viļakā pēc riteņbraucēja un motorollera sadursmes, bojā gāja kāds 73 gadus vecs vīrietis. Kocēnu pagastā pēc divu vieglo automašīnu frontālas sadursmes, smagas politraumas guvusi 65 gadus veca sieviete, savukārt 55 gadus vecs vīrietis guvis ribu lūzumu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas