Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Brigmaņa uzkrājumi pērn palielinājušies līdz 466 043 eiro

Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Augusta Brigmaņa uzkrājumi pērn palielinājušies līdz 466 043 eiro, liecina viņa iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija. Politiķa uzkrājumi 2017.gadā palielinājušies par 137 110 eiro salīdzinājumā ar 328 933 eiro 2016. gadā. Viņš augstāk minētos līdzekļus uzkrājis AS Swedbank, AS SEB banka un Lielbritānijas Lloyds Bank.

Pērn ienākumos deputāts guvis 193 425 eiro, no kuriem "lauvas tiesu" veidoja ienākumi no Brigmaņa zemnieku saimniecības Priedule - 103 378 eiro, un alga Saeimā - 54 539 eiro. Tādu pašu summu, kā gūtie ienākumi no zemnieku saimniecības, viņš norādījis arī deklarācijas darījumu sadaļā kā iemaksātos personīgos līdzekļus.

Brigmanis pērn veicis dāvinājumus 25 000 eiro apmērā un pārdevis finanšu instrumentus par 9859 eiro.

Viņam pieder arī astoņi zemes gabali Jelgavā, trīs zemes gabali, ēka un māja Pūres pagastā, kā arī zeme ar māju Lielbritānijā, Derbijā. Deputātam pieder arī 2007.gada izlaiduma automašīna Nissan X Trail.

ZZS frakcijas vadītājam pieder kapitāldaļas 1,42 eiro vērtībā zemnieku savienībā Priedule un arī 14 eiro vērtībā AS Jelgavas dzirnavas. Brigmanis norādījis, ka viņam ir uzkrāti līdzekļi pensiju fondā un ir dzīvības apdrošināšana ar uzkrājumu.

Top komentāri

Ruverzons
R
Pat būdams kompartijas sekretārs Saldus rajonā nebija iedzīvojies tādā naudā, bet jūs visi te vaimanājiet, ka neatkarīgajā Latvijā valda nabadzība. Vai nav ieguldījis savu naudu ātro kredītu kompānijās, lai gūtu ekstra peļņu.
čiks
č
komunistam zaglim hip hip urā
Vecā komunistu mauka,
V
kad sprāgs, varēs zārku ar zeltu un dimantiem drapēt. Kuņa no kuņas dzimst, un kā kuņa šo pasauli pamet.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas