Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Brigmanis: Kas koalīcijā citiem aiz ādas, no godīgām acīm nenolasīt

Jaunā koalīcija, kopīgi sēžot pie galda, cits citam godīgi skatās acīs, bet, ņemot vērā priekšvēlēšanu laiku, grūti pateikt, kas kuram aiz ādas, intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

"Cilvēki normāli sēž pie galda, cits citam godīgi acīs skatās. Kas tur katram aiz tās ādas, grūti pateikt. Priekšvēlēšanu laiks," teica Brigmanis, norādot, ka kopumā jaunajā koalīcijā atšķirībā no iepriekšējās, kuru ZZS vēroja no malas un kurā bija redzamas "drūmas sejas" un "satraukti skati", problēmu nav.

Vienlaikus gan Brigmanis pieminēja Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK prasību ekspremjeram Valdim Dombrovskim (Vienotība) atvainoties bijušai kultūras ministrei Žanetei Jaunzemei-Grendei (VL!-TB/LNNK). "Vakar es lasu paziņojumu, ka Dombrovskim jāatvainojas Grendei par visiem grēkiem, ko viņš tur sastrādājis. [..] Es jau diez vai tādus paziņojumus izplatītu.”

Brigmanis kā smagu vērtēja Reformu partijas situāciju. Šo politisko spēku zināmā mērā apspēlējusi Vienotība, sākumā pasludinot par stratēģiskajiem partneriem un dodot cerību uz intensīvu un koleģiālu tuvināšanos, bet tagad kuluāros par to nekas neliecinot.

Savukārt jaunās valdības vadītājas Laimdotas Straujumas (Vienotība) vadības stils atšķirībā no priekšgājēja Dombrovska, Brigmaņa vērtējumā, esot atvērts, komunikabls un koleģiāls. Problēmas gan neesot bijušas arī ar Dombrovski, kurš bijis askētiskāks un sausāks.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas