Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Brīvdienās autovadītājus aicina būt īpaši uzmanīgiem apdzīvotu vietu tuvumā

Lieldienu brīvdienu laikā autovadītāji aicināti būt īpaši piesardzīgi dzīvojamo vietu tuvumā un ņemt vērā, ka garajās brīvdienās gājēju un velosipēdistu satiksmes intensitāte var pieaugt, aģentūru LETA informēja VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Tāpat uz ielām un uz ceļiem būs vairāk cilvēku, kas pārvietojas ar skrituļdēļiem, skūteriem un citiem pārvietošanās līdzekļiem, prognozēja LVC.

Uzņēmumā atgādināja, ka ir sākusies ceļu remontdarbu sezona un remontposmos ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Garkalnes līdz Sēnītei ir ieviests ātruma ierobežojums līdz 70 kilometriem stundā un satiksme notiek pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā. Ir slēgta nobrauktuve no Vidzemes šosejas Valmieras virzienā un satiksme ir novirzīta uz rotācijas apli. Posmā uz Valmieras šosejas (A3) līdz Gaujas tiltam satiksme var tikt organizēta ar luksoforu pa vienu joslu.

Vēl uz Vidzemes šosejas Vaivē turpinās Kaķupītes caurtekas krasta nostiprinājumu izbūve, un tur satiksme tiek regulēta ar luksoforu.

Ķegumā sākušies Ķeguma HES tilta atjaunošanas būvdarbi uz autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums (P8). Satiksme tiek organizēta ar luksoforiem, braukšanas ātrums ierobežots līdz 30 kilometriem stundā un ieviests platuma ierobežojums 2,75 metri. Tilta šķērsošanai nepieciešamas aptuveni 10 minūtes.

Uz Daugavpils apvedceļa A14 (Kalkūni-Tilti) posmā no Kalkūniem līdz Sventei notiek segas pārbūves darbi. Būvdarbu zonā ir četri luksoforu posmi, un tās izbraukšana prasa pusstundu.

Uz Daugavpils apvedceļa tiek atjaunots arī tilts pār Daugavu. Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem, un ir ieviests ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā.

Tāpat uz autoceļa Gulbene-Balvi-Viļaka-Krievijas robeža (Vientuļi) (P35) posmā no Gulbenes līdz Kazupei satiksme četros posmos tiek regulēta ar luksoforiem un to izbraukšanai nepieciešama vairāk nekā pusstunda.

Uz autoceļa Kuldīga-Alsunga-Jūrkalne (P119) posmā no Ēdoles līdz Jūrkalnei sākušies būvdarbi, kuri turpināsies visu vasaru. Autobraucējiem jāņem vērā ātruma ierobežojums 70 un 50 kilometri stundā.

Uz autoceļa Annenieki-Jaunpils (V1457) sākas šī ceļa grants seguma posma pārbūve un ir trīs ar luksoforiem regulēti posmi, ieviests ātruma ierobežojums, un remontposma izbraukšana prasa 20 minūtes.

Ventspils novada Zlēku pagastā atjauno tiltu pār Ventu uz autoceļa Zlēkas-Ugāle (P123), uz tilta ir ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā un satiksme tiek regulēta ar luksoforiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas