Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Brīvdienās ugunsgrēkos cietuši divi vīrieši

Aizvadītajās brīvdienās ugunsgrēkos cietuši divi vīrieši, portālu Diena.lv informēja  Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst. 21.13 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Vecpiebalgas novada Taurenes pagastu, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, no dzīvojamās mājas bija redzami dūmi. Pirms VUGD ierašanās divstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī degošo grīdu un sienu 4 kvadrātmetru platībā nodzēsa Taurenes brīvprātīgo ugunsdzēsēju vienība. Ugunsgrēkā cieta 64 gadus vecs vīrietis, kurs saindējās ar degšanas produktiem un tika hospitalizēts.  

Svētdien plkst. 0:48 tika saņemts izsaukums uz Mazā Ozolu ielu Carnikavā, kur kādā dārza mājā dega sadzīves mantas puskvadrātmetra platībā. Pirms VUGD ierašanās ugunsgrēks tika likvidēts. Ugunsgrēkā cieta 54 gadus vecs vīrietis, kurš saindējās ar dūmiem un tika hospitalizēts. 

Savukārt sestdien plkst. 12.44 VUGD saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Lielplatones pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka 1,5 stāvu dzīvojamai mājai dega bēniņi un jumts 120 kvadrātmetru platībā. Plkst. 14.46 ugunsgrēks tika likvidēts. Kā iespējamais ugunsgrēka iemesls tiek minēts īssavienojums elektroierīcēs.  

Aizvadītajās brīvdienās ugunsdzēsēji glābēji dzēsa ugunsgrēkus, kuros dega atkritumi, niedres, divi koki, galds, elektroinstalācija, ledusskapja elektrības vadi, sabiedriskā plastmasas tualete, vieglā automašīna, dārza māja, pirts, saimniecības ēka un trīs neapsaimniekotas ēkas. Kā arī tika dzēsti ugunsgrēki, kuros dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji un bez pieskatīšanas atstāts ēdiens uz plīts.

Tika dzēsti 37 ugunsgrēki, no tiem trīs kūlas ugunsgrēki, veikti 29 glābšanas darbi un saņemti deviņi maldinājumi. Ugunsgrēkos cieta divi cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas