Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Brīvības bulvārī krītošas ķieģeļu lauskas apdraud gājēju veselību

Brīvības bulvārī Rīgā, pie 30. nama, vairāku gājēju dzīvības apdraudējušas krītošas ķieģeļu lauskas, portālam Diena.lv ziņoja kāds aculiecinieks.

"Otrdien, 10.jūlijā, plkst.10.20 eju no Brīvības pieminekļa pa Brīvības bulvāri, garām mājai Nr.30. Nepaspēju izdarīt soli, kā vai pašā degungalā nogāzās no augšas ķieģeļu lauskas. Ja būtu sekundi ātrāk, iespējams, ka būtu slimnīcā ar pārlauztu galvas kausu vai morgā. Bet man laimējās. Esmu piedzimis otro reizi. Arī kāds pretimnākošs vīrietis bija dzimis "laimes kreklā". Nezinu, ko tas vīrs, bet es pārdzīvoju pamatīgu šoku, jo pēkšņi nogāžas ar pamatīgu blīkšķi ķieģeļu lauskas," raksta aculiecinieks.

"Iegāju laimētavā Fenikss un palūdzu apsardzes darbinieku veikt pasākumus, lai norobežo bīstamu vietu. Iziet ārā apsargs nevēlējās, teicot, ka nevarot pamest telpas, bet informēšot mājas saimnieku, lai tas steidzīgi nožogo bīstamu ielas posmu. Cerams, ka tas ir izdarīts," ziņoja vīrietis.

"Kā redzams foto, nama saimnieks ir valsts, jo ēka ir valsts īpašums. Kāpēc šī ēka ir tādā bēdīgā stāvoklī un apdraud iedzīvotāju veselību un dzīvību?" jautāja aculiecinieks.

Portāls Diena.lv noskaidroja, ka minētā ēka ir valsts īpašums, kuru apsaimnieko SIA Tele nami. Uzņēmuma pārvaldnieks Jānis Spalviņš apstiprināja, ka dosies novērtēt situāciju un vēlāk sniegs komentāru. Viņš gan piebilda, ka laimētavas darbinieki nav ziņojuši par šo gadījumu, un, visticamāk, šī vieta nav norobežota.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas