Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Būtisks solis ceļā uz brīvību

Apmēram divi miljoni Baltijas valstu iedzīvotāju aptuveni 660–670 kilometru garā maršrutā – Baltijas ceļš, ar kuru 1989. gadā tika pieminēta Ribentropa–Molotova pakta gadadiena, ir notikums, kas būtiski ietekmējis politiskos procesus un Baltijas atpazīstamību ne tikai Austrumeiropā, bet visā pasaulē.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET,NESĒRO MĀT ! MIRKLIS KO GAIDI JAU KLĀT UN TAS NEBŪS VAIRS PARĪT BET RĪT JO BRĪVES UGUNSKURU DZIRKSTS KAS NEĻĀVA PAGURT UN KRIST JAU UZ DEBESU ATSVARIEM DZIRKST !
Irlielāmērāticams
I
ka teātris ir patīkams daudziem, tomēr reti kurš zina, kas notiek aiz-kulisēs.
Arturs Nagliņš
A
Latviešu inteliģences patmīlīgākajā daļā, saprotams, ir panika, histērija, naida izvirdumi u.tml. Latviešu inteliģences patmīlīgākā daļa saprot, ka viņiem nepieder nākotne. Tas, ko viņi saka un raksta šodien, nākotnē tiks pasludināts par šausmīgiem meliem un pielīšanu valdošajai kliķei, bet maigākajā variantā tiks uzskatīts par sava laika dziļu neizpratni. Tie latviešu ambiciozie inteliģenti, kuri tagad nemitīgi laiza kriminālo kapitālismu, nākotnē tiks nostumti grāvī un nolādēti. Tāpēc viņu naids, nepatika, nelietīgums, melīgums tiek tēmēts uz tiem cilvēkiem, kuri pašlaik par tagadni saka patiesību un kuriem tāpēc pieder nākotne. Šodien viņi tiek noklusēti un nolamāti, bet tā nebūs nākotnē. Nākotnē viņus atcerēsies ar labu vārdu. Tāda perspektīva ir viņu pašpārliecinātības motivācijas centrā, dodot spēku izturēt noklusēšanu un nolamāšanu, ko veic skaudības apmātie latviešu inteliģenti – tagadnes kriminālā kapitālisma ideoloģiskie stutētāji.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas