Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Būvdarbi turpinās 54 valsts ceļu posmos

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 54 posmos, un visvairāk darbu ir uz reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi".

Iedzīvotājus aicina plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu posmi.

Uz valsts galvenajiem autoceļiem lielākie satiksmes ierobežojumi ir Vidzemes šosejas posmā no pagrieziena uz Cēsīm līdz Rīdzenei. Tur ir četri luksoforu posmi un lokāls apbraucamais ceļš, bet ātruma ierobežojumi 70 un 50 kilometri stundā. Paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Tāpat arī Ventspils šosejas posmā no pagrieziena uz Ugāles dzirnavām līdz Ūdensvada ceļam ātruma ierobežojumi ir 70 un 50 kilometri stundā. Savukārt paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Uz valsts reģionālajiem autoceļiem lielākie satiksmes ierobežojumi ir autoceļa Svente-Lietuvas robeža (Subate) (P70) posmā no Sventes līdz krustojumam ar autoceļu Ilūkste-Ilze-Vitkušķi (V702). Tāpat uz autoceļa Ilūkste (Virsaiši)-Bebrene-Birži (P72) posmā no Mazslatiem līdz Zasai.

Ar ierobežojumiem jārēķinās arī autoceļa Inčukalns-Ropaži-Ikšķile (P10) posmā no Kangariem līdz Tīnūžiem, autoceļa Alūksne-Ape (P39) posmā no Alsviķiem līdz Sapnīšiem, autoceļa Ventspils-Dundaga (P77) posmā no krustojuma ar reģionālo autoceļu Ventspils-Kolka (P124) līdz meža ceļiem Riestu dambis un Otrais riestu dambis.

Vienlaikus satiksmes ierobežojumi ir autoceļa Ventspils-Kolka (P124) posmā no Ventspils līdz Liepenei, autoceļa Pļaviņas (Gostiņi)-Madona-Gulbene (P37) posmā no Cesvaines līdz krustojumam ar autoceļu Vecaduliena-Kaipi (V447), kā arī autoceļa Cesvaine-Velēna (P38) posmā no krustojuma ar autoceļu Tirza-Jaungulbene-Liede (V430) līdz Velēnai.

Papildus "Latvijas valsts ceļi" informē, ka no šodienas līdz 25.septembrim Cēsu, Madonas un Aizkraukles novados rallija treniņbraucienu laikā būs periodiski ierobežojumi uz atsevišķiem valsts vietējiem autoceļiem, satiksmi regulēs Valsts policija un pašvaldības policija.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas