Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ceļā uz Aglonu jārēķinās ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem

Dodoties uz svētkiem Aglonā, autovadītājiem jārēķinās ar būtiskiem satiksmes ierobežojumiem, izmantojot apbraucamos ceļus, informēja valsts AS Latvijas valsts ceļi (LVC).

Būtiskākie satiksmes ierobežojumi ir pie Preiļiem un Līvānos.

Tos ir iespējams apbraukt, pirms Līvāniem nogriežoties uz autoceļu Līvāni-Steķi (V753) un aiz Steķiem turpinot ceļu uz Preiļiem caur Rudzātiem, bet Preiļos nogriezties uz Feimaņiem. Tad braukt līdz autoceļam Rēzekne-Daugavpils (A13) un tālāk līdz Aglonai.

Līvānos braukt pa Daugavpils šoseju līdz pagriezienam uz Nīcgali un tālāk braukt līdz Višķiem jeb autoceļam Rēzekne-Daugavpils (A13) pa autoceļu Višķi-Nīcgale (P64). Višķos pa A13 jādodas Rēzeknes virzienā līdz krustojumam ar autoceļu Krāslava-Preiļi-Madona (P62) un tālāk līdz Aglonai.

Kā atzīmēja LVC pārstāvji, uz šiem svētkiem ierodas liels dalībnieku skaits, tajā skaitā svētceļnieki. Tādēļ autobraucējiem šajās brīvdienās līdz pat nākamās nedēļas vidum jābūt īpaši uzmanīgiem, jo dažādos autoceļu maršrutos virzienā uz Aglonu turpināsies intensīva gājēju kustība.

Braucot uz Aglonu no Vidzemes puses, autovadītājiem jārēķinās, ka uz Daugavpils šosejas (A6) notiek ceļa pārvada remonts pār dzelzceļu pie Pļaviņām. To var apbraukt, dodoties tālāk caur Pļaviņām un atkal turpinot ceļu pa A6. Remontdarba posmā no tilta pār Aivieksti līdz Jēkabpilij nepieciešamības gadījumā satiksmi regulē ar satiksmes regulētājiem.

Lai nodrošinātu svētku dalībnieku un viesu drošību, sākot no 12.augusta plkst.17 līdz 15.augusta plkst.18 tiks slēgta kravas auto tranzītsatiksme pa vairākiem valsts autoceļiem Aglonas apkaimē.

Satiksmes ierobežojumi kravas auto tranzītsatiksmei būs uz reģionālā autoceļa Dagda-Aglona (P60) posmā Sloboda-Aglona, uz ceļa Krāslava-Preiļi-Madona (P62) posmā no Krāslavas krustojuma ar autoceļu A13 Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi), posmā Šķeltova-Aglona uz ceļa Krāslava-Izvalta-Šķeltova-Aglona (V636) un uz Grāveriem (V641), Jaunaglona-Aglona (V745) un Aglona-Višķi (V762).

Kā apbraucamos ceļus LVC iesaka izmantot ceļu Malta-Sloboda (P57), Kastīre-Kategrade-Kameņeca-Kapiņi (V744) un Jaunokra-Grāveri (V610) un Grāveri-Višķi (V676) līdz A13.

Uz Aglonas svētku dalībniekiem un sabiedrisko transportu šie ierobežojumi neattieksies, norādīja LVC pārstāvji.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, LVC mājaslapā www.lvceli.lv un mobilajā aplikācijā Waze.

Top komentāri

Skolnieciņš
S
Kārtējo gadu atkārtojas šis marazms. Nabadzības plaisa reliģijas dēļ nezūd. Apgarotie hinduistu brahmani to pierāda. Kristietība ir vegru reliģija, jo kristietība iedveš bailes, vainas sajūtu bez iemesla (pēc Jahves domām cilvēks ir iemesls), nepilvērtības kompleksus un iznīcina cilvēka godu un lepnumu. Kristietības dēļ šeit nevienlīdzības plaisa ir lielāka nekā sievietei kājstarpē. No kriestietības nav jēgas. Viņi ir krāpnieki, kas lūdz žēlsirdības!
N_S
N
Vairumam cilvēku svētums asociējās ar godīgumu. To nevar teikt par reliģiozajiem. Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki veltīti izdomātiem un izfantazētiem notikumiem par Bībeles personāžu Mariju. Katoļu baznīca to apstiprina. Iepriekš uzskaitītie* Dieva vēstījuma papildinājumi ir radīti Vatikāna cellēs un koncilos. Safabricējot brīnumus un svētumus, baznīca netieši norāda uz to, ka reliģija balstās uz meliem. Baznīckungu faktiskais vēstījums ir: “dievs” ir tie, kuriem ir autoritāte, spēja ietekmēt baru vientiešu, sakari medijos un dažu politiķu atbalsts. LTV1 reklamē un slavē šo masveidīgās apkrāpšanas manifestāciju. Valsts līmenī jēdzieni „meli” un „godīgums” tiek samainīti vietām. Vai pie šādas divkosības mēs varam paredzēt un cerēt uz sabiedrības izaugsmi? * http://calis.delfi.lv/forums/tema/18356737-sogad-reformacijai-500/9/
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas