Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Cepumā atrastas metāliskas stieples dēļ atsauc visu partiju

Bērnu cepumā Milupa atrastas metāliskas stieples dēļ atsaukta visa šo cepumu partija, informēja cepumu piegādātāja SIA Nutricia Medicīnas nodaļas direktore Gita Ervika.

Cepumi atsaukti no pārdošanas Rimi un citās tirdzniecības vietās, jo kādā tirdzniecības vietā Lietuvā vienā cepumā atrasta aptuveni centimetru gara metāliska stieple.

Ervika atzīmēja, ka piegādātājs, izvērtējot iespējamo risku, šī gada 23.jūlijā no tirdzniecības atsauca visus partijas Nr.2108 cepumu iepakojumus, kuru derīguma termiņš beidzas 2013.gada 17.oktobrī.

Patlaban cepumu ražotāja uzņēmumā Food Group SpA Itālijā tiek izmeklēts notikušais. Līdz ar to pagaidām nav zināmi ne nodarītie zaudējumi, ne vainīgais.

Pārtikas un veterinārā dienesta pārstāve Ilze Meistere informē, ka Eiropas Komisijas Ātrās brīdināšanas sistēma nav atsūtījusi jebkādu informāciju par minētajiem cepumiem.

"Ātrajā brīdināšanas sistēmā pārtikai un barībai nav ziņojumu par Milupa cepumiem. Tas nozīmē, ka konstatētās problēmas ir saistītas ar produkta kvalitāti, taču ne ar draudiem patērētāju veselībai. Jebkura uzņēmuma, kurš rūpējas par savu reputāciju, pienākums un pat goda lieta ir atsaukt no tirdzniecības nekvalitatīvu pārtikas produktu pat mazāko aizdomu gadījumos," sacīja Meistere.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas