Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Citadeles klienti varēs saņemt bankas kartes pa pastu

Banka Citadele piedāvā jaunu iespēju - saņemt bankas Citadele norēķinu karti pa pastu jebkurā vietā Latvijas teritorijā, portālu Diena.lv informēja bankā.

Jaunais pakalpojums ir bez maksas un attiecas uz jaunajām vai papildus kartēm bez kredītlimita. Līdz ar šī pakalpojuma ieviešanu, klienti, kas Citadeles klientu apkalpošanas centrā piesakās jaunai vai papildus kartei, to var izvēlēties saņemt pa pastu. Tas ļauj klientiem saņem karti uz sev piemērotu adresi un otru reizi nenākt uz banku, lai saņemtu iepriekš pieteikto norēķinu karti. Pa pastu klienti var saņemt Maestro, VISA, Master Card un American Express kartes.

"Mēs esam pirmā banka Latvijā, kas piedāvā saņemt jauno karti bez maksas pa pastu kā pastāvīgu pakalpojumu," saka bankas Citadele valdes loceklis Kaspars Cikmačs. "Strādājam pie tā, lai Citadeles pakalpojumi klientiem būtu ērtāk pieejami, tāpēc attālināto bankas pakalpojumu attīstība ir viens no būtiskākajiem virzieniem. Plānojam, ka karšu piegāde pa pastu būs saistošs piedāvājums gan steidzīgajiem rīdziniekiem, gan iedzīvotājiem Latvijas lauku reģionos, kuriem pēc jaunas kartes vairs nebūs speciāli jādodas uz pilsētu."

Viņš uzsver, ka "jaunajā pakalpojumā esam īpaši padomājuši par klientu finanšu drošību. Izstrādājot piedāvājumu, ņēmām vērā arī citu valstu pieredzi šāda pakalpojuma nodrošināšanā."

Karte tiks piegādāta divos atsevišķos sūtījumos: pirmajā sūtījumā klients saņems PIN kodu un otrajā sūtījumā - karti. Pa pastu nosūtītā karte būs neaktīva. To varēs aktivizēt tikai tās īstais adresāts, zvanot uz Citadeles Klientu atbalsta centru. Tāpat karte un PIN kods tiks sūtīti speciālās aploksnēs, ar speciālu apzīmējumu, pēc kura klientam būs iespējams redzēt, vai aploksne nogādes laikā nav tikusi atvērta.

Līdz gada beigām plānots attīstīt šo pakalpojumu, lai kartei varētu pieteikties arī bankas Citadele internetbankā. Tad iedzīvotājiem, kas būs Citadeles klienti, vispār nebūs nepieciešams nākt uz banku, lai pieteiktos un saņemtu jaunu norēķinu karti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas