Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Covid-19 dēļ robežsardzē patlaban darbnespējīgi 79 strādājošie

Covid-19 dēļ Valsts robežsardzē (VRS) patlaban darbnespējīgi ir 79 strādājošie, no tiem 39 ir saslimuši, bet 40 izolējušies kā kontaktpersonas, Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta panorāma pastāstīja VRS priekšnieks ģenerālis Guntis Pujāts.

Līdz ar to situācija ar personāla prombūtni Covid-19 dēļ VRS pēdējā mēneša laikā esot uzlabojusies, jo janvāra vidū Covid-19 dēļ prombūtnē vienlaicīgi bijušas aptuveni 160 personas, tostarp 78 saslimušie.

"Kopumā, protams, periods ir visnotaļ sarežģīts, jo ir ne tikai Covid-19 ierobežojumi, bet arī nepieciešamība pastiprināti uzraudzīt ārējo robežu," rezumēja Pujāts.

Viņš informēja, ka pērnajā pavasarī un vasarā ārējās robežas kontrolē atbalstu robežsardzei sniedza Nacionālie bruņotie spēki, šajā ziemā epidemioloģisko ierobežojumu kontrolē iesaistījās arī Valsts policija un Zemessardze, bet no šīs nedēļas piesaistīta arī Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu un muitas policija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas