Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Daugavpilī sieviete saindējas ar sēnēm, nonāk slimnīcā

Daugavpilī piektdien atkal kāda sieviete saindējusies ar sēnēm. Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa aģentūru BNS informēja, ka 46 gadus veca sieviete Daugavpilī pēc sēņu ēšanas nogādāta slimnīcā.

Kārtības sargi un veselības speciālisti atkārtoti aicina cilvēkus pārliecināties par salasīto sēņu nekaitīgumu veselībai un, ja par to ir kaut mazākās šaubas, uzturā sēnes nelietot.

Jau vēstīts, ka Vidzemes slimnīcā joprojām turpina ārstēties trīs pieaugušie - divi vīrieši un viena sieviete, kuri pagājušajā svētdienā maltītes laikā ieēda mušmires. Kopīgajā mielastā piedalījās arī piecgadīga meitenīte, kura smagi saindējās un patlaban ir nogādāta Hamburgas slimnīcā aknu transplantācijai.

Speciālisti skaidro, ka pēc saindēšanās ar sēnēm noteicošais ir ārstēšanās periods no sestās līdz 16.dienai kopš saindēšanās, kuru pārciešot cerības atveseļoties ir lielākas. Tas, kā cilvēks šo periodu spēj pārciest, atkarīgs arī no tā, vai pacients nesirgst ar kādām citām kaitēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas