Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Deputāts plāno vērsties tiesībsargājošajās iestādēs par viņa saistīšanu ar prostitūtu pakalpojumu izmantošanu

Vienotību pārstāvošais Saeimas deputāts Uģis Rotbergs plāno vērsties tiesībsargājošajās institūcijās par viņu nomelnojošas informācijas ievietošanu portālā www.nasha.lv.

Portālā ievietots it kā dokumentāls sižets, kurā tā autori apstaigā prostitūtas un piedāvā aplūkot dažādu deputātu un deputātu kandidātu fotogrāfijas, lūdzot atpazīt, vai kāds no šiem cilvēkiem nav bijis prostitūtu klients. Kāda no prostitūtām kā savus klientus it kā atpazīst Rotbergu un vēl vienu deputāta amata kandidātu - Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā sarakstā startējošo Miroslavu Mitrofanovu.

Rotbergs norādīja, ka, protams, viņš vērsīšoties tiesībsargājošajās iestādēs gan juridiski, gan civiltiesiski. Politiķis plāno iesūdzēt tiesā gan portālu www.nasha.lv, gan arī nesen izveidoto portālu www.puaro.lv, kas šo nomelnojošo informāciju pārpublicējis un apspriedis. "Šeit ir jārunā par mediju atbildību, pārpublicējot nepatiesas ziņas," uzsvēra Vienotības deputāts.

"Štrunts par mani, bet man ir radinieki, kas šo nepatiesās informācijas izplatīšanu ļoti pārdzīvos," teica Rotbergs. Viņš plānojot šai lietai pieiet racionāli un, kad aprims emocijas, tuvākajās dienās vērsīsies attiecīgajās iestādēs.

Rotbergs norādīja, ka pēdējā mēneša laikā saistībā ar Meža likuma grozījumu apspriešanu šie neesot vienīgie pret viņu vērstie publiskie apmelojumi - iepriekšējos jau vērtējot policija.

Ar Mitrofanovu pagaidām neizdevās sazināties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas