Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Divus gadus veca meitene noslīkst pagrabā, divi brāļi – dīķī

Šodien ap plkst.14 Priekuļu novada Purmaļos notikusi kārtējā traģēdija uz ūdens - dīķī noslīkuši 10 un 15 gadus veci brāļi. Savukārt svētdien Glūdas pagasta Nākotnē, iekrītot pagrabā, kurā bija vairāk nekā metru dziļš ūdens, noslīkusi divus gadus veca meitenīte.

Kā vēsta Zemgales Ziņas, mājas pagalmā, kurā notikusi nelaime, rosījušies vairāki cilvēki, taču neviens nav pamanījis, ka bērns pazudis no redzesloka. Kad pieaugušie attapušies un sākuši meklēt, palīgā izsaukta arī policija no Dobeles un speciāli apmācīts suns, stāsta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģionālā centra pārstāve Rita Dobriņina.

Pēc trīs stundu intensīvas apkārtnes pārmeklēšanas bērniņš tika atrasts no mājas nostāk esošajā pagrabā, kas bijis pildīts ar ūdeni, bet pagraba durvis atstātas vaļā. Ūdens līmenis tajā sniedzies pieaugušam cilvēkam aptuveni līdz viduklim.

Savukārt par pirmdien notikušo traģēdiju aģentūrai LETA stāsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Inga Vetere. Sākotnējā informācija liecinājusi, ka desmit gadus vecs zēns iekāpis piepūšamajā laivā un atīries no dīķa krasta. Tad laiva apgāzusies un viņš ievēlies ūdenī.

To redzējis viņa vecākais brālis - 15 gadus vecs pusaudzis, kurš meties glābt mazo, bet arī pats sācis slīkt. Lai arī vecāko no brāļiem izdevies visai ātri no ūdens izvilkt, mediķiem viņa dzīvību glābt neizdevies. Nedaudz vēlāk glābēji atrada jaunākā brāļa mirstīgās atliekas.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas