Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: Jūrmalas ātrā palīdzība nebūs izņēmums

Skaidrs ir tas, ka nevaram tagad pēkšņi atcelt vienotā dienesta principu un paziņot, ka visā valstī būs vienots dienests, bet Jūrmala būs atsevišķi, dienu pēc jūrmalnieku protesta akcijas pie valdības intervijā LNT skaidri pateica premjers Valdis Dombrovskis. Jūrmalnieku vēlmei saglabāt savā pilsētā savu ātrās palīdzības dienestu atbalstu paudusi arī Saeimas Sociālo lietu komisija.


Pēc premjera teiktā, esot iespējami dažādi risinājumi, piemēram, Rīgā dienests ir nodots ārpakalpojumiem, līdzīgi tas varētu notikt Jūrmalā.

“Mēs nevaram atteikties no principa par vienoto neatkliekamās medicīniskās palīdzības dienestu. Faktiski, viss vienotais dienests jau ir izveidots un vienīgais neatrisinātais jautājums ir Jūrmala,” teica V.Dombrovskis.

Jau ziņots, ka Jūrmala nav piekritusi iekļaušanai Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. No 1. jūlija Jūrmalā paralēli darbosies divi ātrās palīdzības dienesti – esošais turpinās darbu Dzintaros un Kauguros, savukārt jaunais būs Piestātnes ielā Dzintaros, Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Slokas ielā Dubultos, kā arī Nacionālajā rehabilitācijas centrā  Vaivari. Ja iedzīvotāji zvanīs uz astoņzīmju numuru, atbrauks Jūrmalas pašvaldības mediķi, bet, zvanot uz 113, atbrauks jaunā dienesta brigādes, kuras daļēji ir no Jūrmalas, daļēji no Rīgas.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas