Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Dūle pagaidām neatklāj Oligarhu kapusvētku finansētājus

Pasākuma Oligarhu kapusvētki finansētājus akcijas rīkotājs Viesturs Dūle pagaidām neatklāj, vien norāda, ka naudas devēji nav saistīti ar politiskajām partijām."Mums finansiāli ir palīdzējuši daži “čomi”, bet nevēlos pagaidām nosaukt viņu vārdus. Varu pateikt tikai to, ka naudas devēji nav saistīti ar politiskajām partijām, principa pēc neņemtu naudu no politikā esošajiem," portālam Diena.

lv sacīja V.Dūle.Pasākums ir apolitisks - tam nav saistības ne ar vienu politisko spēku vai kustību, uz skatuves nekāps neviens deputāts vai politiķis, apgalvo V.Dūle."Viss notiek lielā steigā un ir aizvien jaunas un jaunas izmaiņas, tādēļ šobrīd ir grūti nosaukt pat aptuvenās pasākuma izmaksas. Bet vēlos pateikt - mēs neko neslēpsim un katrs santīms tiks uzskaitīts un būs publiski pieejams. Visi izdevumi un ieņēmumi tiks publiskoti mājas lapā manabalss.lv, visticamāk tas notiks šīs nedēļas beigās vai nākamās nedēļa sākumā," sola V.Dūle.

Tāpat V.Dūle noliedz, ka kopā ar domubiedriem gatavojas veidot jaunu politisko spēku.

No publiski pieejamās informācijas izriet, ka 7413 EUR mājas lapas manabalss.lv izveidošanai piešķīris Sorosa fonds Latvija. Granta saņēmējs ir Sabiedrības līdzdalības fonds.

Jau ziņots, ka trešdienas vakarā Rīgā, citviet Latvijā un arī ārvalstīs cilvēki aicināti pulcēties uz akciju Oligarhu kapusvētki.

Akcija Oligarhu kapusvētki - Izvadi savu oligarhu silti! Rīgā sāksies plkst.19.00 uz AB dambja starp Vanšu un Akmens tiltu.

Par pasākuma drošību rūpēsies Valsts policijas pārstāvji un organizatoru nolīgtas apsardzes uzņēmumu  darbinieki. Būs arī medicīniskās palīdzības brigādes un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta brigādes.

Pasākuma laikā tiks atvērta jaunā tautas balsošanas platforma www.manabalss.lv, kas ļaus cilvēkiem nākotnē ātri, viegli un ērti apvienoties un paust savu viedokli internetā.

Jau ziņots, ka lēmums par akcijas Oligarhu kapusvētki - Izvadi oligarhu silti organizēšanu tika paziņots 2.jūnija vakarā, kad Saeima par Valsts prezidentu ievēlēja eksbaņķieri, ZZS deputātu Andri Bērziņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas