Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Elektrības joprojām nav aptuveni 1500 mājsaiminecībām

Pirmdienas rītā elektroenerģijas apgāde joprojām traucēta aptuveni 1500 mājsaimniecībām, galvenokārt Kuldīgas novadā, Aizputē un Priekulē, kā arī valsts centrālajā daļā, Siguldas novadā, informē uzņēmuma Sadales tīkls pārstāve Renāte Meļķe.

LTV raidījumā Rīta Panorāma viņa norādīja, ka laikapstākļu dēļ nedēļas nogalē elektroapgādes traucējumu skaits audzis līdz pat 30 tūkstošiem, taču, intensīvi strādājot 82 elektromontieru brigādēm, svētdienas laikā līdz vakaram elektrības padeve atjaunota lielākajai daļai klientu.

"Arī šodien strādāsim pastiprinātā režīmā. Plānots iesaistīt vairāk kā simts elektromontieru brigādes un visu iespējamo tehniku, kas ir, lai maksimāli īsā laikā novērstu bojājumus," uzsvēra Meļķe.

Ja laikapstākļi nepasliktināsies un būs tādi kā šobrīd, tad pirmdienas laikā varētu novērst visus bojājumus, atzina elektroapgādes uzņēmuma pārstāve.

Jau vēstīts, ka svētdienas pusdienlaikā stiprās snigšanas dēļ elektroapgādes traucējumi Latvijā pieauga un skāra jau 30 000 a/s Sadales tīkls klientu. Visvairāk klientu bez elektrības bija Kurzemē - Kuldīgas, Saldus, Aizputes un Priekules novados, kā arī valsts centrālajā daļā - Ķekavas, Siguldas, Jūrmalas un Ogres apkārtnē. Savukārt svētdienas vakarā bez elektrības Latvijā vēl bija 6000 a/s Sadales tīkls klientu.

Iedzīvotājiem, konstatējot bīstamu situāciju elektrolīniju tuvumā, lūgums rīkoties atbildīgi un nekavējoties ziņot, zvanot uz a/s Sadales tīkls Klientu servisa diennakts bojājumu pieteikšanas tālruni 80 200 404.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas