Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Elkor nolēmis "iepriecināt" arī Latvijas iedzīvotājus

Pēc plašu ažiotāžu izraisījušās akcijas, kuras laikā Latvijas nerezidentiem bija iespēja iegādāties preces ar 11% atlaidi, Elkor nolēmis “iepriecināt” arī Latvijas iedzīvotājus - par godu Latvijas neatkarības deklarācijas pieņemšanas 22. gadadienai viņiem tiks piedāvāta 11% atlaide no pirkuma summas, portālu Diena.lv informēja Elkor valdes loceklis Ronalds Feldmanis. 

R. Feldmanis norāda, ka atlaide ir kā turpinājums jau aizsāktajai mārketinga akcijai, kurā Elkor piedāvāja 11% atlaidi ārvalstu tūristiem. Viņš arī uzsver, ka līdzīgas tūristu pievilināšanas akcijas rīko tirdzniecības tīkli Ņujorkā, Parīzē un citās lielās tūrisma pilsētās.

Tiesa, šī akcija izpelnījās plašu sabiedrības nosodījumu. Piemēram, tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš, iepazīstoties ar izskanējušo informāciju par Elkor izsludināto pavasara akciju, kuras laikā, uzrādot nerezidenta pasi, tika piedāvāta 11% atlaide pirkumam, norāda, ka šāda cilvēktiesību aizskaroša un ekonomiski diskriminējoša atlaižu piemērošanas politika pret pilsoņiem nav pieņemama. Savukārt sabiedrībā pazīstami cilvēki pat aicināja nepirkt Elkor preces.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas