Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Festivālā LMT Summer Sound līdztekus sadurtam un piekautam apmeklētājam aizturēti astoņi nepilngadīgie alkohola reibumā

Liepājā festivāla LMT Summer Sound laikā aizturēti astoņi nepilngadīgie alkohola reibumā, bijis viens piekautais un viens sadurtais, bet astoņi apmeklētāji, iespējams, bijuši narkotisko vielu ietekmē, informē Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Par atrašanos alkoholisko dzērienu ietekmē aizturēti astoņi nepilngadīgie vecumā no 12 līdz 17 gadiem. Tāpat pasākuma laikā nozaudēti, kā arī atrasti vairāku apmeklētāju dokumenti - pases, vadītāja apliecības.

Sestdienas, 11.jūlija, rītā tika saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Liepājā, Zvejnieku alejā, pie telšu pilsētiņas piekauts 1993.gadā dzimis vīrietis. Viņam konstatēts sejas sasitums un alkohola reibums. Savukārt pagaidām nenoskaidrotos apstākļos cits, 1993.gadā dzimis, pasākuma apmeklētājs guvis durtu brūci augšstilbā.

Saistībā ar varbūtējām zādzībām 11.jūlijā pēc pusnakts kāda sieviete konstatēja, ka no virsjakas kabatas pazudis mobilais telefons. Tieši tādu pašu zaudējumu svētdienas, 12.jūlija, naktī konstatējis kāds vīrietis, un viņam no virsjakas pazudis mobilais tālrunis Samsung Galaxy A3.

Starp narkotisko vielu aprites pārkāpumiem vēl piektdienas, 10.jūlija, vakarā Liepu ielā jaunietis, kas dzimis 1997.gadā, glabāja pie sevis 0,91 gramu augu valsts izcelsmes vielu.

Savukārt 11.jūlijā konstatēts, ka divi 1994.gadā dzimuši jaunieši pie sevis glabā zaļganu augu vielu maisījumu. Viens no viņiem, iespējams, atradies arī narkotisko vielu reibumā. Tāpat aizturēti trīs 1987.gadā dzimuši vīrieši, kuri, iespējams, atradušies narkotisko vielu ietekmē. Pie viena no viņiem arī atradās zaļganbrūnas krāsas zāļu maisījums, kā arī polietilēna maisiņš, kurā atradās baltas krāsas viela.

Zvejnieku alejā, pie telšu pilsētiņas, tika aizturēts 1996.gadā dzimis jaunietis, pie kura atradās polietilēna maisiņš ar zaļganbrūnas krāsas augu izcelsmes vielu. Tajā pašā apkaimē tika aizturēts 1994.gadā dzimis jaunietis, kurš, iespējams, atradās narkotisko vielu ietekmē.

Pie ieejas pasākumā tika aizturēts arī 1993.gadā dzimis jaunietis, kurš, iespējams, atradās narkotisko vielu ietekmē.

Par visiem ar narkotisko vielu apriti saistītajiem gadījumiem ir sāktas administratīvās lietvedības, informēja Knīse.

Pieķerti arī trīs autovadītāji, kas sēdušies pie stūres reibumā. Ņemot vērā lielo apmeklētāju daudzumu, no policijas skatpunkta festivāls LMT Summer Sound noritējis mierīgi, jo pārkāpumu skaits attiecībā pret apmeklētāju daudzumu ir neliels.

Jau ziņots, ka Liepājā no 10.jūlija līdz 11.jūlijam norisinājās festivāls LMT Summer Sound.

Festivāla pirmo dienu apmeklēja aptuveni 15 000 cilvēku, bet otrās dienas apmeklētāju skaits bija ievērojami lielāks, pateicoties Jūras svētku bezmaksas dienas programmai, informē LMT Summer Sound rīkotāju komandas pārstāve Alise Pabērza.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas