Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

FKTK brīdina par nelikumīgu pakalpojumu sniedzēju Today & Tomorrow AG

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) ir saņēmusi informāciju, par uzņēmuma ar nosaukumu Today & Tomorrow AG neatļautu darbības veikšanu Latvijā. Minētā kompānija ar e-pasta vēstuļu starpniecību un interneta vietnēs www.today-tomorrow.eu/ru un www.to-and-to.com piedāvā Latvijas iedzīvotājiem tādus finanšu pakalpojumus kā pašas kompānijas akciju iegāde, ieguldījumi pensiju programmās ar tirgus situācijai neatbilstoši augstiem peļņas procentiem, klienta kredītsaistību pārņemšana un citu finanšu operāciju veikšana.

FKTK brīdina iedzīvotājus, ka uzņēmumam Today & Tomorrow AG nav normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā izsniegtas licences finanšu pakalpojumu sniegšanai Latvijā. Tādējādi tai Latvijā nav tiesību ne piedāvāt, ne arī sniegt šādus finanšu pakalpojumus.

FKTK aicina ikvienu, pirms uzsākt sadarbību, pārliecināties vai iespējamais finanšu pakalpojumu sniedzējs ir tiesīgs sniegt attiecīgus pakalpojumus.

Informācija par visām juridiskajām personām, kurām atļauts veikt darbību Latvijā, ir pieejama FKTK mājas lapā internetā sadaļā Tirgus dalībnieki (mājas lapas adrese: www.fktk.lv).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas