Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

FOTO: Bērnu slimnīcā svin vasaru

Turpinot pagājušajā gadā uzsākto tradīciju, šodien, 1.jūnijā, par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai norisinājās Bērnu slimnīcas Dārza svētki mazajiem pacientiem, viņu vecākiem un slimnīcas personālam! Šogad svētku ietvaros tika atklāts atjaunotais rotaļu laukums, lai mazajiem pacientiem, kuriem būs jāārstējas slimnīcā gada siltākajā un saulainākajā laikā, arī būtu iespēja baudīt vasaras priekus, portālu Diena.lv informēja Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa. 

Dārza svētkos piedalījās Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone, kura jau iepriekš ir sniegusi atbalstu daudziem Bērnu slimnīcas fonda organizētajiem projektiem. "Man ir prieks par jauko pasākumu, kas jau otro gadu par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai pulcē daudzus jo daudzus bērnus, vecākus un slimnīcas personālu, lai kopīgi pavadītu laiku dārza svētkos Bērnu slimnīcā. Tā ir diena, kura vēlreiz atgādina, cik saudzējami ir bērni un, ka mums kā pieaugušajiem ir jādara viss, lai viņi izaugtu par pilnvērtīgiem un atbildīgiem sabiedrības locekļiem".

"Šodien, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, mūsu dārza svētkus izbauda ne tikai mazie pacienti, bet arī darbinieku bērni, kas rītu ir pavadījuši jautrās orientēšanās sacensībās, savukārt pēcpusdienā atpūtušies un mielojušies dārza svētkos. Tikai ar maziem, ikdienišķiem priekiem mēs varam padarīt savu ikdienu patīkamāku un iespēja sagādāt prieku saviem bērniem darba vietā tāda ir," atzina Bērnu slimnīcas vadītāja Anda Čakša, viņasprāt viena no svarīgākajām prasmēm dzīvē ir spēja priecātie. Čakša pateicās visiem, kas iesaistījās un atbalstīja pasākumu. 

"Sirsnīgs paldies ikvienam, kurš šodien piedalījās Dārza svētkos un sarūpēja patiešām lieliskus svētkus gan mazajiem, gan lielajiem Bērnu slimnīcā! Pagājušajā gadā saņēmām tik daudz labu atsauksmju gan no bērniem, gan māsiņām un dakteriem, ka bija skaidrs, ka svētki jāveido kā tradīcija. Arī šogad saulīte, pavāri un draugi mūs lutināja, tamdēļ esmu pārliecināta, ka jau atkal visi dalībnieki svētkus atcerēsies kā sirsnīgu un interesantu piedzīvojumu! Mīļš paldies svētku atbalstītājiem- jūsu ieguldījums pavisam tieši bija redzams svētku apmeklētāju smaidos, un esmu pārliecināta, ka katrs tālāk devās uz nodaļu jau ar citu noskaņojumu un entuziasmu darīt savu darbiņu - veseļoties vai palīdzēt veseļoties," pateicību pauda Liene Dambiņa, Bērnu slimnīca fonda vadītāja.

Par atmosfēru Dārza svētkos rūpējās pasākuma vadītāji Baiba Sipenieces-Gavare un Jānis Romanovskis, kuri rūpējās, lai svētku viesi būtu ne tikai paēduši, bet arī guvuši interesantu un jautru piedzīvojumu, piedaloties dažādās aktivitātēs. Ikviens lielāks un mazāks svētku apmeklētājs varēja izmeģināt veiksmi milzu spēlēs, iemācīties pīt vaindziņus Līgo vakaram, iepazīties ar garkāji, uzvarēt vai vienkārši labi pavadīt laiku, piedaloties galda hokeja sacensībās kopā ar Dinamo Rīga hokejistiem Miku Indraši, Krišjāni Rēdlihu, Artūru Kuldu un Armandu Saulieti, kā arī uzspēlēt bumbu ar brīnišķīgajām basketbola komandas TTT meitenēm!

Jau otro gadu Dārza svētkus atbalstīja restorāni Neiburgs, Ostas Skati, bistro Stock Pot, bezglutēna konditoreja Tīrā Maize, ekoveikals UNCE un kampaņa BioLoģiski, savukārt šogad ar garšīgām uzkodām klātesošos cienāja mūsu jaunie draugi - restorāni Bergs, FACES, restorāns KID, De Commerce Gastro Pub 1871, DAILY, MŪ Catering, zemnieku produktu tirgus internetā SVAIGI.LV, kā arī ražotāji Ikšķiles saldējums, Orkla Foods Latvija un Gardu muti. Pusdienu piedāvājumā bija bezgala daudz interesantu, veselīgu un garšīgu uzkodu un dzērienu, un gan mazie, gan lielie svētku viesi bija gatavi pat rindās stāvēt, lai varētu nogaršot katra atbalstītāja sarūpēto! Dārza svētkus organizē Bērnu slimnīcas fonds sadarbībā ar Vecāku mājas patronu SIA Maxima Latvija. Pusdienas un atrakcijas svētku apmeklētājiem bija bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas