Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Glābēji palīdzējuši vairākiem nelaimē nonākušiem laivotājiem

Sestdien Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) palīdzējis izkļūt no Babītes ezera diviem makšķerniekiem, aģentūru LETA informēja VUGD pārstāve Inta Palkavniece.

Sestdien ap plkst.22 VUGD saņēma izsaukumu uz Babītes novada Babītes pagastu, kur ezerā divi cilvēki bija devušies ar laivu makšķerēt, bet, pēc pieteicēja vārdiem, laiva bija apgāzusies un no cilvēkiem jau vairākas stundas nebija ziņu.

Izmantojot laivas, glābēji apsekoja ūdens akvatoriju un apmēram viena kilometra attālumā no krasta ezerā atrada cilvēkus ar laivu, kurai bija apstājies motors. Glābēji abus cilvēkus un laivu nogādāja krastā.

Savukārt ap plkst.3 naktī VUGD saņēma izsaukumu Rīgā, kur divi cilvēki Daugavā atradās laivā, bet biezās miglas dēļ nevarēja tikt krastā. Pirms glābēju ierašanās abi cilvēki paši atrada ceļu uz laivu piestātni.

Tāpat vakar Rīgā no grāvja tika izcelts noslīcis cilvēks un nodots Valsts policijai.

Sestdien platības ziņā lielākais ugunsgrēks bija izcēlies Daugavpilī, kur 520 kvadrātmetru platībā dega divstāvu ķieģeļu ēka un vieglā automašīna. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.22.30 un nepilnu četru stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā VUGD sestdien saņēma 51 izsaukumu, no kura 21 bija uz ugunsgrēkiem, 18 - uz glābšanas darbiem, bet 12 - maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas