Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Hlevickis zaudē krēslus divu Jūrmalas uzņēmumu valdēs

Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (Zaļo un zemnieku savienība) veicis izmaiņas pašvaldību kapitālsabiedrībās, tādējādi divās no tām amatu zaudējis viņa bijušais partijas biedrs un Jūrmalgeitas lietā notiesātais un sodu izcietušais eksmērs Juris Hlevickis.

Jūrmalas domē portālu Diena.lv informēja, ka Truksnis kā kapitāla daļu turētāja pārstāvis veic pārmaiņas pašvaldības kapitālsabiedrībās. Proti, mazākajās kapitālsabiedrībās turpmāk darbosies tikai viens valdes loceklis, bet lielākajās kapitālsabiedrībās - divi līdz  trīs valdes locekļi.

"Šis ir būtisks lēmums Jūrmalas tālākai attīstībai. Jūrmalas pilsētas jaunā dome ir izvirzījusi ambiciozus plānus - būt par pašvaldību, kas nodrošina saviem iedzīvotājiem vislabākos pakalpojumus un dzīves kvalitāti. Beidzot Jūrmalā ir stabila politiskā vadība un mēs varam ieviest jūrmalnieku sengaidītās pārmaiņas," saka Truksnis.

Izmaiņas šonedēļ skārušas trīs Jūrmalas pašvaldības kapitālsabiedrības. SIA Jūrmalas siltums no valdes locekļa amata ar dalībnieku sapulces lēmumu atcelts Raimonds Kāpostiņš, bet valdē turpinās darboties valdes priekšsēdētājs Zigurds Starks un valdes loceklis Artūrs Lipskis.

SIA Jūrmalas slimnīca no valdes locekļa amata atcelts Hlevickis, bet valdē turpinās darboties valdes priekšsēdētājs Egons Liepiņš. SIA Veselības un sociālās aprūpes centrs - Sloka no valdes locekļa amatā atcelti Jānis Poļaks un Hlevickis, bet valdē turpinās darboties valdes priekšsēdētājs Aivars Smagars.

Jūrmalas pilsētas pašvaldībai ir kapitāla daļas 14 kapitālsabiedrībās, no kurām visas kapitāla daļas pašvaldībai pieder 11 kapitālsabiedrībās.

Vēl septembra vidū Latvijas Televīzijas raidījums de facto vēstīja, ka Truksnis Hlevicki iecēlis Jūrmalas slimnīcas valdē. Raidījums pieļāva, ka, iespējams, tādā veidā Truksnis cenšas arī atdot "parādu" Hlevickim, kurš savulaik izpilddirektora amatā apstiprināja pašu Truksni

Tolaik Hlevickis bija divu Jūrmalas kapitālsabiedrību - Jūrmalas slimnīcas un Veselības un sociālās aprūpes centrs - Sloka - valdēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas